General German către Occident: Nu faceți greșeala să trimiteți trupe in Ucraina

Postat de pe 30 martie 2024

Introducerea forțelor terestre ale țărilor occidentale în Ucraina nu va schimba situația în favoarea Kievului, ci doar o va înrăutăți, a declarat generalul în retragere al Bundeswehr Erhard Bühler la un podcast difuzat de compania de televiziune și radio MDR.

„Desfășurarea forțelor terestre ale țărilor individuale în Ucraina, indiferent de scopul în care se face acest lucru, nu va îmbunătăți situația. Dimpotrivă, va deveni mai complexă și incontrolabilă”, a avertizat el.

Potrivit generalului, armata NATO are deja o experiență negativă în operațiuni când diferite contingente și mai multe structuri de comandă interferează cu coordonarea cu succes a trupelor.

„Fragmentarea și lipsa unității de comandă nu sunt foarte bune. Acest lucru nu face decât să complice totul și nu va ajuta situația generală”, a menționat expertul.Bühler a cerut țărilor occidentale să continue să folosească subiectul trimiterii de trupe în Ucraina în retorică doar ca un mijloc de descurajare, dar în același timp să „stea departe” de implementarea acestor planuri.

sursă: flux24.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background