Senatorul Cristian Lungu: Marșul pentru viață este răspunsul la bolnava ideologie LGBTQ

Postat de pe 31 martie 2024

În perioada 1-31 martie se desfășoară „Luna pentru viață 2024” și care a culminat cu Marșul pentru viață 2024, organizat sâmbătă, 30 martie, în mai multe localități din România. La Cluj-Napoca, evenimentul a ajuns anul acesta la cea de-a 14-a ediție și a avut loc în Piața „Avram Iancu”, pe platoul din fața Catedralei Mitropolitane „Adormirea Maicii Domnului”.  

Prezent la eveniment senatorul Cristian Lungu a afirmat că: „Darul de a avea copii nu este doar unul de ordin utilitar – să avem copii, să aibă grijă de noi, să ne simțim bine în comunitate și să nu fim singuri. Darul de a avea copii este unul care ne asigură nouă eternitatea, nemurirea pentru că trăim prin copiii noștri. Alternativa este completa noastră încetare de a exista sau dispariție din plan existențial, odată cu moartea noastră fizică. Este literalmente opusul a ceea ce propune sau oferă bolnava ideologie de gen LGBTQ. 

Scopul marșului a fost promovarea dreptului la viață pentru copilul nenăscut, oprirea declinului demografic, informarea privind riscurile și complicațiile majore ale avortului. Marșul s-a bucurat de binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului  

De asemenea, 14 organizații s-au reunit în organizarea marșului din acest an: Parohia Sfântul Apostol și Evanghelist „Ioan” Cluj-Napoca, Platforma Civică „Împreună” – filiala Cluj, ASCOR Cluj, ATCOR Cluj, Liga Studenților din Cluj, Asociația „NeamUnit” Cluj, Asociația „Mama și Copilul”, Asociația Română „Focul Viu”, Asociația „Societatea Femeilor Ortodoxe” Cluj, Organizația Creștină „Agape”, Asociația Ortodoxă Social-Misionar-Culturală pentru Rromi „Sfântul Moise Arapul”, Asociația „Prietenii Bisericii Studenților”, Asociația „Oastea Domnului” Cluj-Napoca, Asociația „Ruga” și Asociația Filantropică „Sfântul Onufrie”.  

Parteneri evenimentului au fost Mitropolia Clujului, Maramureșului și Sălajului, Radio Renașterea, Creator TV 


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background