Gafa PSD în cazul Grindeanu este o amenințare și a fost generată prin presiunile Statului Paralel

Postat de pe 17 ianuarie 2024

Comaroni: Gafa PSD în cazul Grindeanu o privesc ca pe o amenințare și a fost generată prin presiunile Statului Paralel. Nu exclud varianta unui șantaj la adresa lui Ciolacu!

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de miercuri a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a abordat subiectul legat de defecțiunea de la vârful PSD, relevată prin boicotarea televiziunii Realitatea Plus din pricina criticilor argumentate la adresa ministrului Grindeanu, expusă printr-un comunicat oficial de tip stalinist al pesediștilor, ce apare ca un atac la adresa libertății de exprimare.

Partidul Social Democrat a comis o gravă eroare politică prin boicotarea postului de televiziune Realitatea PLUS, atentând practic la libertatea de exprimare, precum și la dreptul de a se informa al cetățenilor. PSD-ul, din bugetul statului, deci din banii contribuabililor, plătește inclusiv comunicatorii care trebuie să participe la interviuri cu presa în mod nediscriminatoriu, și nicidecum nu trebuie ca partidul să-și creeze o rețea de publicații și televiziuni „de casă”, favorabile lui. Clubul de Presă a solicitat PSD-ului revocarea deciziei abuzive pe care a comunicat-o în cursul zilei de ieri. Altfel, PSD-ul ar trebui pur și simplu să sisteze alimentarea partidului de la banii publici și să-și întemeieze propria rețea de presă, dacă nu poate suporta criticile justificate ale jurnaliștilor.

Marcel Ciolacu, de altfel un politician foarte atent la imaginea personală și la relația cu presa, a fost sfătuit extrem de prost și acum tace, în loc să se chinuie să soluționeze gafa partidului. Bogdan Comaroni a clarificat rapid, bazându-se pe investigațiile sale amănunțite și îndelungate, faptul că Ministerul Transporturilor este unul dintre cele mai corupte ministere, reprezentând o adevărată mafie prin intermediul căreia banii publici sunt deturnați înapoi partidului. „Grindeanu nu este cel mai bun Ministru al Transporturilor, ci este exponentul unui tratat cu o parte a Statului Paralel care există prin acest Minister al Transporturilor, pentru că numirile în consiliile de administrație și firmele de casă sunt girate de Statul Paralel”, a dezvăluit jurnalistul Bogdan Comaroni. Grindeanu este înșurubat în funcție cu ajutorul serviciilor, fabricându-i-se o imagine hiperbolizată prin realizări inexistente.

Comunicatul PSD-ului reprezintă o reală amenințare la adresa postului Realitatea PLUS, care și-a permis să deconspire un sistem de corupție profund. Nu este exclus ca Marcel Ciolacu să fi fost șantajat de însuși Sorin Grindeanu sau de către cei care-l manevrează din umbră. În orice caz, comunicatul pare emis la ordin, Ciolacu nemaiavând nicio cale de scăpare. Decizia celor de la PSD de a le interzice comunicatorilor partidului să participe în emisiune este și contraproductivă, întrucât subiectul care i-a deranjat pe social-democrați se va rostogoli în continuare, chiar și în lipsa unei opinii venite din partea partidului și exprimate oficial pe postul TV.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background