Dezvăluirile lui Aurelian Popa despre manipularea din pandemie

Postat de pe 23 august 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În al doilea segment al emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de marți, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, au fost aduse în prim plan dovezi ce demontează manipulările din timpul pandemiei de Covid, dar și analizele validate ale unor medici sau oameni de știință referitoare la fenomenul morții subite.

Pornind de la un articol publicat de ziarul francez ‘Le Monde‘ care dezvăluie manipulările inițiale din timpul pandemiei, Aurelian Popa face niște observații importante. „La sfârșitul lui ianuarie și începutul lui februarie 2020 ne erau trimise și împinse pe social media ostentativ și cu insistență niște videoclipuri care proveneau din China, din Wuhan, epicentrul epidemiei. Componenta psihotică și frica de moarte au fost induse în vest prin aceste filmulețe, presupus filmate în Wuhan cu niște presupuși bolnavi de covid care cădeau din picioare pe stradă” este introducerea pe care o relatează activistul.

„Încă de atunci am zis într-unul dintre live-urile mele că videoclipul acela nu este filmat în Wuhan. De ce? Pentru că eu, cunoscând limba chineză, am văzut că la cafeneaua Starbucks de acolo scria sub logo, în chineză, ‘Shenzhen‘, prezintă Aurelian Popa detaliile observate în analizele sale.

„Le Monde, după doi ani și ceva, vine și face o analiză pe acea filmare și filmează cum arată strada din Shenzhen acum și strada cum arăta atunci. Le compară și arată că locul acela este un colț de stradă din Shenzhen unde de obicei dorm oamenii străzii. Oamenii din filmare nu cădeau din picioare, ci erau pur și simplu acești oameni ai străzii descoperiți băuți sau dormind pe stradă”, adaugă Aurelian Popa.

Fenomenul morții subite

Aducând în discuție și subiectul morților subite inexplicabile întâlnite tot mai des, mai ales în rândul tinerilor, Cozmin Gușă alege să expună situația sportivilor români. Dacă până de curând mureau subit anual 1-2 sportivi de performanță (din cauza unor neglijențe), în ultimul an mor 200, conform spuselor lui Cozmin Gușă. Se pune, deci, întrebarea: ce s-a întâmplat în ultimii doi ani de s-a provocat această schimbare în viața sportivilor și această creștere bruscă a morților subite?

„Steve Kirsch a luat toate datele legate de mortalitate post-vaccinare din America și a rezultat următoarea concluzie: ‘știți câți oameni au fost uciși în întreaga lume de către guvernele lor din cauza vaccinărilor pentru covid? În jur de 12 milioane în întreaga lume, adică de 40 de ori mai mulți decât numărul americanilor care au fost uciși în cel de-Al Doilea Război Mondial‘”, citează Aurelian Popa.

„Există o decizie CJUE care spune foarte clar că atunci când avem un produs medical, un medicament care este pus pe piață la început, orice efect negativ care apare după la oamenii care ingerează acel produs este considerat ca fiind cauzat de produsul medical experimental în sine”, evidențiază Aurelian Popa spre finalul emisiunii.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background