Cozmin Gușă: „Scandalul împrumuturilor externe face prima victimă: Cîțu/Isar îl remaniază pe Nazare”

Postat de pe 9 iulie 2021

Autor: Adrian Lambru

Analistul politic Cozmin Gușă a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Alexandru Nazare știa despre neregurile de la trezorerie și a vrut să le oprească. Din acest motiv a fost revocat din funcție”.

Conform lui Cozmin Gușă, grupul politic Cîțu-Isar-Gorghiu ar fi încercat să-l demită pe Alexandru Nazare din funcția de ministru al finanțelor încă de acum două luni, însă fără succes. „Până la urmă, l-au convins aseară pe Klaus Iohannis și astăzi, înaintea ședinței de Guvern, îl anunțau că a fost revocat” – susține Cozmin Gușă.

Cozmin Gușă declară faptul că împrumuturile României ar fi de miliarde de euro. „Gândiți-vă cât o să împovăreze oamenii aceștia țara. Sunt niște asasini economici”.

„Motivul refuzului este strict legat de eliminarea astfel din departamentul de trezorerie exact a oamenilor din rețeaua Cîțu-Isar care negociază împrumuturile externe ale statului român la cele mai dezavantajoase dobânzi” – adaugă analistul politic.

„Alexandru Nazare știa despre acțiunile acestea infracționale”

Fostul ministru al finanțelor ar fi fost informat cu privire la neregurile de la trezorerie și ar fi vrut să le oprească. Cozmin Gușă afirmă că „Nazare a decis să elimine și uriașele comisioanele pe care această rețea de sorginte cvasi-infracțională le mai și încasa în urma negocierii împrumuturilor”.

Cine va fi viitorul ministru de finanțe

Un posibil nume pentru cabinetul de ministru de la finanțe este Dan Vîlceanu, deputat PNL. „Vîlceanu este cel care l-a ajutat pe Cîțu să-și ia cele 80 de hectare de pădure la Voineasa, pădure ce va urma să fie defrișată. Vorbim deja de o rețea foarte interesantă” – declară Cozmin Gușă.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background