Adrian Severin: “Obiectivul Uniunii Europene este de a distruge identitatea cetățenilor”

Postat de pe 9 iulie 2021

Autor: Adrian Lambru

Fostul politician Adrian Severin a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „La nivelurile înalte ale UE se dorește dizolvarea într-o ordine globalistă. Puterea ocultă, de tip oligarhic, va domina foarte ușor această masă lipsită de identitate„.

Adrian Severin a explicat ce fac cei de la conducerea UE: „În toate instituțiile Uniunii există derapaje de la tratatele europene. Treaba UE este să asigure coeziunea economică, socială și teritorială a statelor membre. Cum se asigură asta? Discutând dacă să introducem în școală educația sexuală la clasele primale?”

Fostul politician este de părere că Europa s-ar confrunta cu probleme mult mai mari: „Deocamdată, sistemele noastre de sănătate sunt atât de diferite. Deocamdată, accesul nostru la anumite servicii de interes social este foarte diferit de la o zonă la alta. E un eșec extraordinar. În afară de un discurs demagogic, nu se spune nimic”.

Dictatura prolitariatului

Principalul obiectic ar Uniunii Europene ar fi devenit, conform lui Adrian Severin, „confiscarea identității”.

„Dacă ni se confiscă identitatea, dacă ni se confiscă gândirea și cultura, totul le va merge foarte bine. Problema relativizării genului este tocmai un pas către pierderea identității”  – adaugă fostul politician.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background