Cozmin Gușă, despre culisele situației de la sectorul 1

Postat de pe 10 iunie 2021

Autor: Adrian Lambru

Analistul politic Cozmin Gușă a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” din 9 iunie de la Gold FM că: „Imaginea Bucureștiului de astăzi este dată de situația tragică de la Sectorul 1. Clotilde Armand și cei care o susțin au un tupeu fantastic”.

Condiția actuală a Sectorului 1 ar reprezenta o problemă mult mai complexă decât o simplă neînțelegere între primar și compania de salubritate: „Este o trădare a instituțiilor statului. Serviciile Secrete ar fi trebuit să semnaleze de mult timp ce s-a întâmplat la alegerile locale. Cei de la SRI au avut tot timpul sub privire și au putut documenta acel lucru” – declară Cozmin Gușă.

Cine este în jurul lui Clotile Armand?

Primarul Sectorului 1 ar fi cauzat acest conflict fiind apărat de fostul director adjunct al Serviciului Român de Informații. „Florian Coldea o susține pe Clotilde Armand. În jurul acesteia sunt oameni de-ai lui. O parte dintre ei chiar au lucrat în presă. Este evident că miza lor este una financiară” – susține Cozmin Gușă.

Scandalul Romprest

Romprest Service SA este compania de salubritate ce se ocupă cu preluarea gunoiului din Sectorul 1. Reprezentanții companiei au declarat faptul că primăria nu și-ar mai fi plătit facturile lunare prevăzute în contract. Acesta ar fi motivul pentru care compania s-ar fi oprit din colectarea deșeurilor.

„Contabilitatea Romprest-ului din ultimii 20 de ani ar putea să incrimineze pe foarte mulți dintre foștii și actualii angajați ai SRI. Aceștia au fost mituiți cu bani mulți. De aceea este atât de important Romprest-ul și de aceea este o bătălie pe această companie. Este vorba doar despre arhive” – susține Cozmin Gușă.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background