Vasile Dîncu, despre candidatul PSD la prezidențiale

Postat de pe 9 iunie 2021

Autor: Adrian Lambru

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD, a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Vom construi o soluție câștigătoare pentru prezeidențiale. Vrem o nouă etapă a României”.

În ultimele alegeri prezidențiale, candidatul social-democrat s-a clasat pe locul al doilea. De aceea, PSD a realizat portretul moral ideal al viitorului șef de stat pentru a câștiga alegerile din 2024: „Românii vor vrea un unificator. Un om tolerant care să aibă un proiect de viitor pentru ei. De asemenea, este nevoie de o persoană inspirațională care să poată comunica din suflet. Excludem ideea unui om izolat care să comunice doar mesaje gândite în avans” – a declarat Vasile Dîncu.

Candidatul PSD la prezidențiale

În spațiul public apar diverse nume ca potențiali candidați la prezidențiale din partea Partidului Social Democrat. Politicieni precum Gabriela Firea, Vasile Dîncu, Mircea Geoană sau Sorin Grindeanu sunt luați în calcul.

„Cu siguranță, până în toamnă, vom avea un portret al unui candidat potrivit pentru funcția de președinte. Iar de acolo va porni o cursă pentru numirea reprezentantului Partidului Social Democrat” – a adăugat Vasile Dîncu.

„Societatea românească n-a fost niciodată atât de fragmentată”

Președintele Consiliului Național al PSD face o analiză a societății românești a ultimilor ani: „Niciodată nu s-a fragmentat atât de mult societatea ca în ultimii șapte ani. Acest fenomen se observă cel mai bine când vine vorba de credință. În ultima vreme, mișcarea aceasta progresistă i-a pus cumva la zid pe oamenii credincioși. Se duce un conflict între tradiționaliști și moderniști”.

Vasile Dîncu susține că pandemia a accentuant și mai mult aceste tensiuni între români: „Dacă ești antivaccinist, ai probleme în societatea nostră. Aceste lucruri nu sunt firești. Cred că vom avea inteligența și inspirația să aducem România înapoi la normalitate”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background