Comaroni:Vizita lui Zelenski în România a fost cântecul său de lebădă, grăbit de războiul israelian

Postat de pe 11 octombrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de miercuri a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a abordat subiectul legat de vizita președintelui ucrainean Volodimir Zelenski în România, prezentând care sunt concluziile în urma acesteia.

În stilul său caracteristic, Zelenski a venit în România cu o atitudine extrem de arogantă, admonestând presa și sfidând jurnaliștii îndrăzneți care i-au adresat întrebări inconfortabile. Simpatia românilor față de Ucraina și față de Zelenski s-a diminuat drastic în decursul ultimului an. Cel mai probabil, în timpul vizitei la București, Zelenski a discutat cu oficialii români și aspecte ce țin de coridoarele de tranzit a cerealelor ucrainene și de furnizarea de armament sau de ajutor militar, însă par să se întrezărească zorii păcii, sau cel puțin înghețarea conflictului ruso-ucrainean.

Zelenski a ajuns într-o fază în care ultimul său rol este de a îngheța războiul din Ucraina, potrivit spuselor jurnalistului Bogdan Comaroni. Ucraina și-a făcut datoria în marele plan al războaielor multi-proxy. Încetul cu încetul, conflictul din Ucraina va fi umbrit de războiul din Orientul Mijlociu, ce se previzionează a fi de lungă durată.

Marele pericol este ca războiul din Israel să se agraveze și să se transforme într-un conflict între Israel și întreaga lume arabă. Mai mult decât atât, Occidentul este plin de musulmani, iar în eventualitatea în care conflictul israeliano-palestinian va escalada, este posibil ca violențele să se extindă și către Occident. Riscăm să ajungem la un război între creștini și musulmani.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background