Comaroni: Zelenski izolat înseamnă că SUA și Rusia negociază efectiv!

Postat de pe 12 iulie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În ediția de miercuri a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a vorbit despre viitorul războiului din Ucraina, prin prisma amânării deciziei de integrare NATO a Ucrainei și a jocului Turciei ce-a recăpătat un loc important la masa deciziilor, respectiv despre recuperarea lui Prigojin în Rusia și confirmarea înscenării puse la cale de Putin.

După summitul NATO de ieri de la Vilnius, s-a viralizat o fotografie ce-l prezintă pe Volodymyr Zelenski izolat de restul liderilor mondiali, rămânând singur în acea mulțime de oameni angajați în fel de fel de discuții. E limpede că se anunță un declin brusc și violent al lui Zelenski, adeverindu-se pronosticul jurnalistului Bogdan Comaroni, care spunea încă de acum un an că în momentul în care negocierile ruso-americane se vor intensifica, Zelenski va ieși din scena politică.

Poza prezintă statutul real al lui Zelenski, dincolo de imaginea trucată și de fațadă pe care au creionat-o liderii mondiali, simulând suportul necondiționat și apropierea de președintele ucrainean. Bogdan Comaroni consideră că se pregătește intrarea conflictului în etapa de război rece, iar summitul de la Vilnius pare să certifice această ipoteză.

Războiul din Ucraina a pornit tocmai de la premisa că Ucraina ar putea adera la NATO, Rusia acuzând la acel moment încălcarea tratatelor de la Minsk. Summitul NATO a reprezentat un eveniment prielnic demarării negocierilor (subterane) cu Turcia. Statul condus de Erdogan a cerut dezghețarea relațiilor comerciale cu UE, care au fost blocate în 2015-2016. Se fac mutări importante spre aderarea oficială a Turciei la UE, în timp ce lui Zelenski i se închide pliscul și îi este amânată cererea de intrare în NATO și UE.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background