BOMBĂ totală despre noua plandemie – are legătură directă cu înțeparea?

Postat de pe 11 iulie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, Iosefina Pascal a anunțat că se coace o nouă plandemie.  

În Peru în cursul zilei de ieri a fost declarată starea de urgență după ce au crescut în mod bizar cazurile de Sindrom Guillain-Barre. S-a introdus starea de urgență pe o perioadă de 3 luni pentru că s-au înregistrat 165 de cazuri de Sindrom Guillain-Barre, o boală neurologică foarte rară, în decursul a câtorva luni. Această afecțiune distruge mușchii și duce la paralizie sau chiar moarte.

Pe 27 iunie a fost emisă prima alertă epidemiologică pentru a crește gradul de prevenire, supraveghere și răspuns cu privire la Sindromul Guillain-Barre. S-au alocat câteva miliarde de dolari la început, urmând ca fondurile să crească odată cu instalarea stării de urgență.

Cauza exactă a acestei boli este necunoscută, însă 2/3 din pacienții diagnosticați cu Sindromul Guillain-Barre au raportat simptome după infectarea cu Covid, cu virusul Zika sau după vaccinare. Nu există tratament.

Viitorul arată sumbru, mai ales dacă luăm în calcul legătura dintre acest sindrom bizar și vaccinare sau infectarea cu Covid. Iosefina Pascal se întreabă dacă nu cumva ne vom trezi cu instalarea stării de urgență și pentru boli cardiovasculare, creându-se astfel un soi de pandemie fără sfârșit.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background