Comaroni: BRICS contribuie prin dedolarizare la declanșarea viitoarei crize economice mondiale!

Postat de pe 20 martie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a vorbit despre marea criză economică mondială vestită de către șeful JP Morgan, pe fondul dedolarizării planetei.

Șeful companiei JP Morgan, aflată în topul grupurilor financiare mondiale, a avertizat că vom fi loviți de o mare criză economică, generată mai ales de procesul accelerat de dedolarizare. Mesajul lui Jamie Dimon vizează atât omenirea, cât și forul de conducere a lumii din umbră. Toți miliardarii lumii au început să-și vândă acțiunile, își transformă averile în aur, își cumpără proprietăți imense în zone retrase și chiar își construiesc adevărate buncăre subterane. Directorul JP Morgan prezice iminența prăbușirii Americii în baza împrumuturilor exagerat de mari.

Concomitent, ofensiva BRICS-ului devine din ce în ce mai puternică și mai accentuată. China va primi în mod oficial anul acesta statutul de cel mai puternic stat din punct de vedere financiar, preluând, împreună cu BRICS, supremația în acest sector. China va bloca exporturile, izolând SUA și UE și menținând resursele cele mai importante pentru lumea BRICS. Prăbușirea dolarului american va avea un efect atât de catastrofal, încât scenariile SF ce prezentau o Americă post-apocaliptică vor deveni din ce în ce mai reale. Occidentul va fi, practic, aruncat de China într-un nou „Ev Mediu”, potrivit anunțului șefului de la JP Morgan.

Din declarația lui Trump, simultană cu avertismentul venit din partea JP Morgan, se înțelege că, dacă el va fi ales, ar putea deveni un soi de „Mesia economic”. Dacă Trump va fi următorul președinte al SUA, el promite să oprească războiul și să găsească noi căi de negociere și înțelegere cu BRICS.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background