Comaroni: AUR locul 1, ADU locul 2, PSD-PNL pe 3, apropo de potențialul de reprezentare al listelor!

Postat de pe 3 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni și-a prezentat propriul clasament al partidelor politice angrenate în cursa pentru europarlamentare, clasificându-le în funcție de potențialul de reprezentare al listelor.

Precampania de anul acesta a fost mult mai axată pe alegerile locale în detrimentul celor europarlamentare, deși, într-o situație ideală, în care UE ar fi cu adevărat o democrație, cetățenii ar trebui să fie preocupați de reprezentativitatea țării lor în Parlamentul European. Preocuparea pentru alegerile europarlamentare este aproape inexistentă, în schimb lumea fiind interesată de intrigile de la alegerile locale. PSD-ul este interesat să aibă cât mai mulți primari, temându-se de evoluția AUR-ului. Prin spiritul de frondă, resimțit la nivelul întregii țări, AUR-ul reușește să câștige tot mai mult simpatia electoratului, oamenii fiind sătui de comunismul din  PSD și PNL. Planul este ca PSD-ul să înghită cât mai mulți politicieni de la PNL, iar PNL-ul să dispară complet. Totodată, PSD are blat cu Piedone și cu Voiculescu, ceea ce-l va ucide din punct de vedere electoral pe Cîrstoiu.

Cel mai mare număr de europarlamentari va fi trimis la Bruxelles de către alianța PSD-PNL, care se va folosi de orice mijloace are la dispoziție pentru a-și îndeplini scopurile. Pe locul doi ca număr de europarlamentari va fi AUR-ul. Cu toate acestea, din punctul de vedere al potențialului listei de candidați la europarlamentare, jurnalistul Bogdan Comaroni este de părere că România, prin PSD și PNL, vrea să trimită la Bruxelles niște sinecuriști, dinozauri ai politicii românești, ceea ce arată în mod clar potențialul extrem de slab al listelor acestor partide. AUR-ul, însă, va avea peste 10 europarlamentari și, de departe, se clasează pe primul loc din punctul de vedere al potențialului listei de candidați. AUR-ul va fi foarte vocal în Parlamentul European, însă este nevoie și ca mișcarea suveranistă/naționalistă să pătrundă la Bruxelles și să reprezinte o forță ce să se opună globalismului și progresismului toxice. Pe locul al doilea la europarlamentare se clasează ADU, partid ai cărui candidați sunt mai reprezentativi și mai activi decât cei ai alianței PSD-PNL. În consecință, PSD și PNL pică pe locul al treilea în topul realizat de Bogdan Comaroni.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background