Steve Bannon: „Hillary Clinton întruchipează o forță a întunericului”

Postat de pe 3 aprilie 2024

Fostul strateg șef al lui Trump, Stephen Bannon, a declarat că Hillary Clinton și alți oameni de stânga ca ea întruchipează o „forță a întunericului”. În timpul emisiunii sale, el a explicat forțele spirituale malefice din spatele democraților precum fostul secretar de stat.

El a spus: „Acea victorie din 2016 a fost cu siguranță providențială. Hillary Clinton și ceea ce reprezintă ea este o forță a întunericului. Acesta a fost cu adevărat declinul gestionat al națiunii noastre”.

Remarcându-l pe fostul președinte Donald Trump că posedă un „curaj moral” extrem de mare pentru a se confrunta cu aceste forțe, Bannon a continuat să descrie cum încarcerarea fostului consilier al lui Trump, Peter Navarro, în timpul sărbătorilor de Paște, a fost simbolică și s-a datorat, de asemenea, acelorași forțe întunecate.

„Amintiți-vă că în acest weekend suntem aici, iar Peter Navarro este în închisoare. Ioan Botezătorul a fost în închisoare. Ei bine, Peter Navarro este în închisoare”, a spus Bannon. „De fapt, Isus Hristos însuși a fost întemnițat pentru câteva ore de către autoritățile romane.

„Vreau să vă gândiți că de Paște, Peter Navarro, un om decent și cinstit, este în închisoare, întemnițat de Nancy Pelosi și Merrick Garland. Aș spune că sunt forțe destul de bune ale întunericului, nu-i așa? Destul de definibile”.

Bannon a continuat: „Așa că, la sfârșitul zilei, văd asta și am văzut întotdeauna acest lucru ca pe un conflict spiritual, pentru că l-am văzut în față, de aproape și personal, și vă voi spune că și furtul din 2020 a fost providențial. Victoria din ’16 a fost providențială. La fel a fost și furtul. Pentru că asta a fost pentru a ne arăta că pur și simplu nu mai era un declin gestionat de elite. A fost ceva mult mai întunecat, mult mai urgent”.

sursă: ziuanews.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background