Carmen Harra la Golden Hour cu Jessie: Previziuni pentru anul 2023 – un nou virus ucigaș și ultima zi pe Pământ

Postat de pe 30 noiembrie 2022

 Autor: Oana-Medeea Groza

Renumita Carmen Harra a vorbit în emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, despre soarta lumii în anul 2023. Se termină războiul? Vom avea parte de un an prosper? Sau ne va lovi o nouă criză? Se abate o nouă pandemie asupra lumii? Toate acestea au fost prezise de Carmen Harra.  

Previziuni pentru anul 2023. Semnificațiile majore ale zilei de 15 noiembrie 2022

Interesant este că pe data de 15 noiembrie, concomitent cu ziua în care o rachetă a căzut pe teritoriul Poloniei, s-a ajuns la numărul de 8 miliarde de locuitori pe planetă. „8 este cifra karmei, care este legea universală a existenței. Să ajungi ca număr de locuitori la cifra asta ne arată că am ajuns la platoul acela de care ne este greu să trecem dacă nu ne rezolvăm karmele”, a explicat Carmen Harra. În perioada următoare se pune problema dacă vom ajunge la 9 miliarde sau vom înregistra o scădere a numărului de locuitori de pe întreaga planetă. „O să ne diminuăm singuri, pentru că ne omorâm noi pe noi”, avertizează Carmen Harra. Întrebarea care se pune este: ‘Care va fi evenimentul care ne va forța să scădem brusc la 4-5 miliarde?‘.

Carmen Harra a început prin a spune că în 2023 este foarte posibil să ne confruntăm cu un colaps economic atât de puternic, încât vom fi nevoiți să ne schimbăm monedele. Iar vina este în totalitate a celor de la conducere, potrivit spuselor lui Carmen Harra.

Pe lângă catastrofa financiară care ne va chinui în viitor, „următorii 10 ani vor fi o perioadă crâncenă pentru omenire! Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete și așa mai departe. Noi traversăm acea perioadă acum, trecem prin purgatoriu”, a avertizat Carmen Harra.

Semnificația anului 2023

Carmen Harra a explicat că anul 2023 este un an de trezire din mai multe puncte de vedere. Este primul an de iluminare din ciclul următorilor 11 ani și se pare că vom simți această trezire la realitate imediat cum vom `păși` în noul an.

Un nou virus va acapara planeta!

„Încă de când a apărut covidul eu am avertizat că ăsta e un virus, dar va apărea altul. Noul virus va apărea undeva la sfârșitul anului 2023. Va fi un virus care se ia prin alimentație și care va afecta sistemul digestiv”, a prevenit Carmen Harra. Totodată, ea a explicat că sistemul digestiv este nucleul sănătății umane și de aceea cele mai multe boli pe care le poate dezvolta corpul uman au o foarte mare legătură cu alimentația fiecărui individ în parte. Ceea ce este mai îngrijorător în schimb e faptul că „dacă atacăm sistemul digestiv, putem, prin virusul care va veni, să decimăm de 10 ori  mai mult din populație decât s-a întâmplat înainte. Ăsta este un virus de o mie de ori mai periculos!”, după cum a semnalat Carmen Harra. Important este ca acum omenirea să se preocupe de găsirea unor posibile mijloace de prevenire a unei astfel de catastrofe sanitare, care, de fapt, face parte din procesul de purificare.

Se termină războiul în 2023?

Se pare că anul 2023 va aduce sfârșitul războiului din Ucraina, pentru că Vladimir Putin, președintele rus, bate deja în retragere, spune Carmen Harra. Ea a explicat că Antihristul Putin are cifra destinului 7 și va intra într-un an guvernat de această cifră. „Este sub steaua a trei de șapte: cifra personală, cifra anului și cifra destinului. Forța lui energetică se termină aici, sub coincidența cifrei 7”, a punctat Carmen Harra.

Ultima zi pe Pământ – mai aproape decât am crede

Carmen Harra amintește de cartea `Our origins` scrisă de un arheolog american care este, de asemenea, expert în interpretarea hieroglifelor. Pe pereții piramidelor din Egipt sunt scrise mai multe predicții care s-au adeverit de-a lungul vremii: atentatul terorist din septembrie 2001, mandatul lui Clinton, inventarea penicilinei, potrivit spuselor lui Carmen Harra. Însă, printre aceste scrieri se află și o predicție sumbră: „Ultima zi pe Pământ este 2147! Viața pe Pământ așa cum o știm noi se încheie în 2147! Nu mai există nicio predicție după anul ăla, se va încheia tot. Doar Nostradamus spune că după 2147 vine `era de 1000 de ani`, o perioadă în care nu vor mai exista conflicte și se vor restabili armonia, pacea și calmul”, a dezvăluit Carmen Harra.

Viitorul României

Se pare că românii vor avea parte de o perioadă benefică în următorii ani. „Românii au un reviriment! Există o reîntoarcere energetică, o reintegrare. Românul își va dori să-și repare greșelile și să acționeze”, a declarat Carmen Harra spre finalul emisiunii.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background