Nu va exista nici o ofensivă a DNA contra marilor infractori din pandemie. Ce vedem acum e doar PR!

Postat de pe 30 noiembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

Ediția de astăzi a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, s-a concentrat asupra subiectului referitor la cazul Musta și la ororile pandemiei, prin prisma deciziilor din justiția românească și internațională, dacă și cine vor fi cei trași la răspundere pentru deciziile eronate.

Reamintim faptul că doctorul Virgil Musta de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara este urmărit de DNA, fiind pus sub acuzații grave de abuz în serviciu. Jurnalistul Bogdan Comaroni are o altă părere despre întreaga tevatură creată în jurul acestui personaj: „Faza asta cu Musta mie mi se pare așa, o ducere pe fentă a DNA-ului. Deci DNA-ul după o tăcere de-asta foarte lungă vine acum cu două faze: prima dată cu Bădălău, adică vine pe răfuiala internă a PSD-ului, și mai dă un pește mic către poporul nemulțumit cu vaccinurile, pe Musta”. Deci se dorește un fel de spălare a imaginii DNA-ului prin faptul că această instituție a urmărit tendințele din ultima vreme și a observat care sunt nemulțumirile românilor, în special vaccinurile și morțile subite, iar acum încearcă să păcălească populația cu un circ ieftin specific lor.

„Vreți să spuneți că Parchetul General sau DNA-ul nu au dreptul să ceară guvernului desecretizarea pentru procuror a contractelor pentru vaccinuri? Păi atunci suntem într-o situație extraordinar de gravă!”, semnalează Bogdan Comaroni, subliniind astfel o altă problemă deosebit de importantă din România. Contractele statului cu Pfizer, Moderna și alte astfel de companii pun în pericol siguranța națională, pentru că există o posibilitate extrem de mare (care trebuie analizată și demonstrată de instituțiile statutului) ca aceste vaccinuri să facă rău, să inducă moartea subită și să ducă la alte complicații fatale. „Parchetul poate să ceară desecretizarea contractelor pentru a se vedea clar ce conțin. Probabil conțin foarte multe acte de trădare națională. De un an și ceva nu am aflat răspunsul la celebra întrebare `cine a luat banii și șpăgile pentru cele 120 de milioane de vaccinuri?`; în schimb, venim la Musta pentru 12500 de lei”, a evidențiat Bogdan Comaroni.

Concluzia acestor evenimente a fost foarte clar și corect formulată de analistul Cozmin Gușă: „Se mimează o luptă anticorupție pe subiectul pandemiei și nu se va merge mai departe în zona medicilor care au încălcat jurământul lui Hippocrate păcălind lumea”. „O să asistăm iarna asta din nou la celebrul circ al DNA-ului, cu arestări pe la televizor, arestări politice ș.a.m.d.”, a avertizat Bogdan Comaroni la sfârșitul emisiunii.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background