Aurelian Popa la Golden Hour cu Jessie: PL-X 145 și pericolul imens al etatizării copilului!

Postat de pe 27 aprilie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, activistul Aurelian Popa a adus în atenția publicului o chestiune deosebit de importantă, anume dezbaterea de marți din Parlament din cadrul comisiei pentru egalitatea de șanse.

În dezbaterile de marți din Parlament s-a adus la cunoștința publicului, printr-o afirmație a Rodicăi Boancă, faptul că a venit un comunicat de la Comisia Europeană care conține o directivă aflată în discuții preliminare pe tema legiferării adopțiilor de copii pentru cuplurile formate din persoane de același sex, precum și pe tema reglementării activității de mamă-surogat.

Aceste noi propuneri venite de la vârful „dictaturii Bruxelleze” sunt în conjuncție cu PL-x nr.145/2023, care legiferează un Observator Național al Copilului, acesta făcând parte din Sistemul Informatic Național al Adopțiilor. Acesta din urmă are mai multe faze: prevenire, separare/protecție specială, adopție și monitorizarea adopției. Într-un articol publicat pe blogul său (aurelian.ro – Aurora – UNICEF si PLX-145), Aurelian Popa explică pe larg tot ce înseamnă PL-x 145 și ce consecințe ar putea avea adoptarea acestui proiect de lege.

„Aurora este sistemul de chestionare și de evaluare a stării de vulnerabilitate a unui copil și vine direct de la organizația suprastatală arondată ONU numită UNICEF. UNICEF și-a pierdut mult credibilitatea în pandemie, pentru că a făcut anumite îndemnuri legate de vaccinarea la copii. În ciuda acestei pierderi de credibilitate, UNICEF își continuă agenda, și anume să avem și noi Observator Național al Copilului pe baza Aurora și pe care să-l populeze cu date asistenții sociali, să avem și noi scoring parental, ca un fel de Green Pass de părinte, tuturor copiilor noștri să li se formeze o identitate digitală în acest Observator Național al Copilului. Se merge către etatizarea copilului, adică copilul devine bun al statului mai degrabă decât copil al părintelui”, a punctat Aurelian Popa.

Acesta este deja un fenomen generalizat și se întâmplă în țări europene, iar existența unor astfel de legi, cum e PLX-145, și a unor astfel de sisteme, cum e Observatorul Național al Copilului, au dus la situații aberante deja în vest prin intermediul organizațiilor din Germania, din Finlanda, din Danemarca. Există deja o serie de cazuri de notorietate publică, dintre care amintim cazurile Smicală, Furdui, Bodnariu, Seiler, Gheorghe și Ben.

„Haideți să ajutăm și familiile românilor care își doresc să înfieze un copil și nu pot, pentru că procedurile încă sunt destul de greoaie. Așadar, îți dau dreptate Aurelian când spui că ‘înainte să acceptăm toate aberațiile bruxelocrației, ar trebui să ne rezolvăm problemele interne’”, a fost îndemnul cu care a încheiat emisiunea moderatoarea Jessie Baneș.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background