Aurelian Popa: După Musta, ar trebui anchetați și propagandiștii mincinoși ai vaccinării!

Postat de pe 29 noiembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, s-a analizat știrea momentului legată de doctorul Virgil Musta. Medicul timișorean este urmărit de DNA!

Medicul Virgil Musta este urmărit de DNA! Acesta avea un laborator privat unde efectua, pe banii cetățenilor și ai Casei Naționale de Asigurări de Sănătate, teste PCR care i-au adus profituri imense. S-a hotărât trimiterea sa în judecată, împreună cu directorul medical al spitalului Victor Babeș din Timișoara, Diana Luminița Manolescu, și cu Albu Maria Diana, asistent medical coordonator al ambulatoriului de boli infecțioase. Acuzațiile sunt extrem de grave: abuz în serviciu și obținerea de foloase necuvenite pentru sine și pentru alții. „Cei care ne-au escrocat din punct de vedere intelectual în pandemie (pentru că nu ne-au spus adevărul), ne-au escrocat și din punct de vedere financiar!”, comentează Cozmin Gușă.  

Aurelian Popa a clarificat situația referitoare la medicul Virgil Musta, aducând noi dezvăluiri și informații importante: „Avea un conflict de interese. Firma privată a dânsului avea containere în curtea spitalului din Timișoara și firma aceea privată efectua testele care condiționau accesul în instituția de sănătate publică. Păi… nu poți în același timp să și centrezi și să dai și cu capul”.  În plus, trebuie stabilit foarte clar dacă acolo a existat vreo licitație, pentru că altminteri s-a mai făcut o mânărie și s-a mai încălcat un protocol sau o lege.

Însă, vina lui Virgil Musta este mult mai mare decât s-a spus: „Vina lui este că a recomandat un vaccin despre care astăzi știm că are niște probleme. Asta-i crima cea mai mare! Tu ești medic, scrie clar în prospect că se termină perioada experimentală în decembrie 2023 și tu vii și spui că e eficient și sigur…”, punctează Aurelian Popa. Dacă deciziile guvernamentale pot fi aplicate ca literă de lege de către polițiști, spre exemplu, nu se poate spune același lucru și în cazul medicilor care s-au ascuns după ordonanțele de urgență și după trendul impus de guvern în problema vaccinării. În mod normal, medicii ar fi trebuit să se ghideze în primul rând după jurământul lui Hippocrate: `primum non nocere` (întâi să nu faci rău).

„Mass media ar trebui să-și ceară scuze! Lista aceea a pro-vacciniștilor și a propagandiștilor ar trebui totuși analizată de către DNA. Vrem și noi să aflăm care a fost treaba cu pandemia asta. Cine a câștigat și cât a câștigat?”, afirmă Aurelian Popa la sfârșitul emisiunii.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background