Aurel Țicleanu: Dacă nu jucam cu Elveția la final de sezon, nu scăpam fără 3-4 goluri

Postat de pe 8 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, Aurel Țicleanu a analizat rezultatele naționalei de fotbal masculin în meciurile jucate pentru calificarea la EURO 2024.

România a scos un egal în Elveția, scor 2-2, în cel mai greu duel al grupei preliminare pentru Euro 2024. Valentin Mihăilă a marcat o „dublă” în minutele 90 și 92. România n-a mai avut alibiuri în deplasarea de la Lucerna. Atmosferă prietenească în tribune, gazon perfect, o galerie înflăcărată. Elvețienii au părut că se distrează timp de 90 de minute, o morișcă infinită de pase, ocazii și „floricele”. Amdouni a marcat o „dublă” în prima parte, în urma unor acțiuni-școală lucrate de Xhaka, Vargas și Shaqiri. Nimic nu anunța revirimentul din final. Edi Iordănescu a mutat târziu, dar inspirat. Moruțan și fantasticul Mihăilă au combinat la golurile din minutele 90 și 92. Au adus un punct nemeritat, nesperat, dar vital în drumul spre Euro 2024. (gsp.ro)

Aurel Țicleanu a urmărit îndeaproape evoluția Elveției, remarcând că echipa Elveției joacă la un cu totul și cu totul alt nivel. „Noi dacă nu jucam pe final de sezon, n-aveam nicio șansă. Dacă nu-i prindeam la final de sezon, după ce au jucat și campionatul mondial, noi nu ieșeam de acolo fără cel puțin 3-4 goluri!”, a explicat Aurel Țicleanu.

Meciul retur dintre România și Elveția se va juca pe 21 noiembrie 2023, de la ora 21:45. Aurel Țicleanu este de părere că unitatea echipei ne-ar putea aduce victoria și calificarea la EURO 2024.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background