Adrian Severin: Unica variantă responsabilă pentru alegerile europarlamentare este să votăm AUR!

Postat de pe 5 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, analistul Adrian Severin a pus în discuție alegerile europarlamentare, care se apropie cu pași repezi, analizând potențialul listelor înaintate de AUR, de coaliția PSD-PNL, dar și de ADU, precizând, totodată, care sunt temele majore care ar trebui abordate în campanie și ulterior dezbătute în Parlamentul European.  

Adrian Severin a menționat din start că nicio formațiune politică nu este perfectă, dintre cele care se aliniază la startul alegerilor europarlamentare. Totodată, analistul a subliniat din nou cât de mare este ticăloșia comasării alegerilor, mai ales că sunt organizate laolaltă două rânduri de alegeri (locale și europarlamentare) care au cel mai mic grad de suprapunere a agendelor. Cei care au gândit această strategie se fac vinovați de crearea confuziei, cu bună știință, scopul lor final fiind tocmai câștigarea alegerilor prin astfel de trucuri viclene. În mod evident, nu trebuie votați artizanii acestei samavolnicii.

Așadar, în viziunea lui Adrian Severin, PSD și PNL nu trebuie sub nicio formă votate la alegerile europene. Cele două partide s-au aliat și au creat o combinație toxică, o struțo-cămilă ce nu face decât să îngroape democrația și statul. Mai mult decât atât, acestea sunt partidele (în special PNL-ul) care au susținut-o pe Ursula von der Leyen pentru un nou mandat la nivelul Comisiei Europene. USR-ul, la rândul său, este perceput la nivelul societății românești ca un partid al trădătorilor, reprezentând un pericol vital pentru națiunea română tocmai pentru că reprezentanții săi sunt anti-români.

Singurul partid care poate fi votat dintre toate cele existente este AUR-ul, care se va duce la nivelul Parlamentului European în Grupul Conservatorilor și Reformiștilor Europeni. De acolo, sub conducerea celor care formează acel grup, AUR-ul va putea să țină în șah formațiunile progresiste, împotriva naturii, împotriva democrației, împotriva normalității și a creștinismului.  

România ar putea avea o dezbatere europarlamentară reală, pe teme de primă importanță în societatea românească și în Europa. Prioritatea numărul 1 a României și a Europei ar trebui să fie oprirea războiului. Astăzi, Uniunea Europeană s-a transformat dintr-o alianță a păcii într-un fervent promotor al războiului. În Europa prezentului se dorește pasarea dominației Germaniei, aceasta nefăcând altceva decât să răspândească și să implementeze interesele SUA în Europa. Alte teme importante ar fi transporturile și infrastructura europeană, dar și economia UE, care, deocamdată, se axează majoritar pe asigurarea exporturilor germane în celelalte state, care se dezindustrializează.

Cert este că votul fiecărui cetățean este important, pentru că prin abținerea din a exercita acest drept fundamental, un român nu face decât să-i delege altcuiva dreptul de a vota, practic, în numele său. În consecință, au de câștigat exact partidele cele mai toxice.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background