Vizita de la Bran a miliardarilor face parte dintr-un mare joc geopolitic

Postat de pe 31 octombrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

Weekendul trecut s-a anunțat marele eveniment al momentului: sosirea în ROMÂNIA a celui mai bogat om de pe planetă, Elon Musk, la Castelul Bran pentru a ține o petrecere de proporții cu ocazia Halloweenului. Bineînțeles că s-a anunțat că Elon Musk nu va veni singur, ci va fi însoțit de un mare alai de milionari și vedete americane. Prin urmare, în emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM,  au fost analizate implicațiile acestei vizite neașteptate.

Întreaga presă a bubuit! Venirea lui Elon Musk în România a marcat sfârșitul lunii octombrie. Deși pare o coincidență sau o simplă apariție mondenă, vizita inopinată ascunde interesele învăluite în mister ale multimiliardarilor care decid soarta lumii și care țin economia mondială în palme. Marius Ghilezan vine cu dezvăluiri la cald despre care ar fi semnificațiile evenimentului.

„E un imens fake news! Jurnaliștii și-au bătut joc de meserie ieri…”, declară cu fermitate jurnalistul Marius Ghilezan. Se pare că nu există nicio sursă care să confirme prezența propriu-zisă a lui Elon Musk în România, ceea ce transformă întreaga tevatură din presă într-un mare FAKE NEWS. Cu toate acestea, Elon Musk nu a comentat nimic pe marginea subiectului, deci nici nu a negat, nici nu a afirmat informația legată de venirea sa în România.

Există, însă, fotografii care atestă prezența la Bran a fondatorului platformei PayPal, Peter Thiel, împreună cu soțul său, Matt Danzeisen. Pe lângă acesta, pe lista de invitați apar și alte nume ale unor miliardari și milionari apropiați lui Elon Musk.

‘Trick or treat‘ sau marea păcăleală mondială

Să fie oare petrecerea de Halloween motivul real pentru care unii dintre cei mai importanți miliardari ai lumii s-au întâlnit la Bran? „Eu cred că este ceva mult mai ascuns. Acest eveniment se cheamă, în lumea serviciilor secrete, ‘săgeată‘. A fost trimisă o ‘săgeată‘ în Transilvania. Brandul Transilvania este mult mai puternic decât brandul România”, spune Marius Ghilezan. Jurnalistul consideră că Elon Musk este un avatar al noii ordini mondiale, implicându-se în politică (declarându-se împotriva lui Pelosi și a lui Trump și militând pentru pace în Ucraina). Totul pare să facă parte dintr-un mare joc geopolitic.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background