VIDEO O metodă neobișnuită de încurajare la Jocurile Olimpice

Postat de pe 27 iulie 2021

O judoka din Germania pălmuită de antrenorul ei chiar înainte de meci

Autor: Adrian Lambru

Judoka Martyna Trajdos, sportivă în delegaţia Germaniei, a fost lovită peste faţă de antrenorul ei, chiar înainte de începerea probei de judo de la Jocurile Olimpice. „Antrenorul meu face doar ceea ce vreau să facă pentru a mă încuraja!” – a declarat sportiva.

Un videoclip de la JO 2020, în care apare judoka Martyna Trajdos, s-a răspândit rapid pe internet. Înregistrarea surprinde momentul de dinaintea intrării sportivei în luptă. Antrenorul acesteia o încurajează într-un mod neobișnuit: o bruschează și pălmuiește.

Judoka din Germania a lămurit situația printr-o postare pe Instagram: „După cum am spus deja, acesta este ritualul pe care l-am ales înainte de concurs! Antrenorul meu face doar ceea ce i-am cerut să facă pentru a mă încuraja!”

Conform news.ro, Trajdos a pierdut, prin waza-ari, în faţa sportivei ungare Szofi Ozbas, în primul tur. „Se pare că încurajările nu au fost suficiente! Mi-aș fi dorit să se termine altfel ziua de astăzi” – a declarat Martyna Trajdos.

Antrenorul din videoclip este chiar Pușa Claudiu, un român în vârstă de 54 de ani. Acesta a construit o echipă de juniori în Germania și a câștigat peste 20 de medalii internaționale la Campionatele Mondiale și Europene Junior, inclusiv titlurile europene din 2016 pentru Pauline Starke și Anna-Maria Wagner.

Martyna Trajdos este medaliată cu bronz la Mondialele din 2019, dar şi la Campionatelor Europene din 2020. Judoka a luptat marţi, 27 iulie, la turneul olimpic de la Tokyo, în proba de -63kg, din cadrul Jocurilor Olimpice.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background