Sorin Roșca Stănescu: „Liviu Dragnea nu este un erou.”

Postat de pe 27 iulie 2021

Sorin Roșca Stănescu: „Este o victimă fără viitor a jocului politic făcut de actuala conducere PSD”

Fostul jurnalist și senator Sorin Roșca Stănescu a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Românii nu sunt proști. Își vor da repede seama de acest joc politic jalnic regizat de niște oameni lipsiți de inteligență”.

Sorin Roșca Stănescu, în actualul context al audierii lui Liviu Dragnea la DNA, susține faptul că fostul lider PSD „a plătit și va plăti politic în continuare pentru greșelile sale”.

„Liviu Dragnea este acum dezamăgit de partidul care l-a trădat” – este de părere fostul senator. „A avut încredere în oamenii, care după nu l-au mai susținut, întorcându-i-se astfel ceea ce a făcut și el în trecut”.

„Spectacolul DNA

Sorin Roșca Stănescu vede o ofensivă mediatică împotriva PSD, prin intermediul lui Liviu Dragnea, din partea Direcției Naționale Anticorupție: „Bineînțeles, tot acest joc politic lipsit de inteligență al DNA este făcut la comandă politică”.

Liviu Dragnea a fost convocat luni, 26 iulie, la DNA, conform lui Codrin Ștefănescu, unul dintre oamenii fideli ai fostului lider PSD, duminică, într-o postare pe Facebook. Liviu Dragnea, proaspăt liberat condiționat din închisoare, mai are două dosare penale în derulare: dosarul vizitei în SUA în 2017, la inaugurarea lui Donald Trump (trimis în judecată), și dosarul Tel Drum (aflat încă la DNA).

Cu toate acestea, fostul liberal Stănescu consideră că social-democrații „nu mai trebuie puși la zid. S-au pus singuri prin politica președintelui de partid. Marcel Ciolacu s-a predat în fața intereselor străine. PSD nu mai susține drepturile și libertățile fundamentale ale omului. Nu va mai avea vreun mesaj de tip suveranist pentru români”.

„Românii vor înțelege treaba asta foarte bine” – a adăugat SRS. „Problema va fi să nu le fure nimeni voturile în 2024”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background