VIDEO BOMBĂ despre Pfizer – manipularea virusului pentru profit!

Postat de pe 26 ianuarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Jurnalista Iosefina Pascal, gazda emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, a adus în prim plan noi informații sinistre despre marile companii pharma, prezentate în videoclipurile filmate cu camera ascunsă de colaboratorii ONG-ului Project Veritas.

Iosefina Pascal a mai prezentat și cu alte ocazii dezvăluirile făcute de Project Veritas, un grup american de activiști ce-și propune să discrediteze entitățile din media mainstream și organizațiile progresiste, deconspirând corupția din spatele activității lor. De la începutul pandemiei, acest ONG a prezentat multiple materiale ce dezvăluie lucruri sinistre din interiorul companiilor pharma, cum sunt Pfizer, Johnson&Johnson, Moderna, a scos la suprafață acuzații grave de corupție ce s-au încercat a fi mușamalizate și a raportat numărul real al deceselor din pandemie.

Iată că același Project Veritas vine cu noi dezvăluiri BOMBĂ despre planurile absconse ale celor care au lansat virusul Covid în întreaga lume și ale companiilor pharma care s-au îmbogățit ulterior pe spatele a sute de mii de oameni grav afectați de efectele adverse ale vaccinurilor insuficient testate. Cercetătorii de la Wuhan au vrut să inoculeze întregii populații ideea că virusul (din laboratoarele lor) a provenit de la pangolinii vânduți și consumați în piețele din Wuhan și că SARS s-a combinat cu noul virus Covid într-un mod natural, firesc.

Așa cum a prezentat și Iosefina Pascal în nenumărate rânduri și după cum a amintit și în emisiunea de astăzi, de fapt în Wuhan „printre cercetările lor se număra și acest ‘gain-of-function research’, finanțat masiv de către Institutul Național de Sănătate, condus de Anthony Fauci. Luau tot felul de virusuri din acestea banale, dar cu o rată de contagiozitate mare, și le potențau. De ce făceau asta? Există mai multe motive. Motivul oficial, agreat la nivelul oamenilor de știință, era crearea a tot felul de vaccinuri, de seruri, pentru a combate boli mai grave. Cercetările de acest fel au condus la ceea ce trăim astăzi și nu numai, căci au fost și alte accidente cu virusuri scăpate din laborator care au creat probleme, dar nu la nivelul acesta”. Acest studiu medical de tip gain-of-function nu este văzut cu ochi buni de către oamenii de știință (normali la cap), pentru că există un risc major să se creeze virusuri super-mutante de tipul Sars-cov2 care produc efecte catastrofale.

Acum intervin declarațiile senzaționale făcute de un reprezentant al companiei Pfizer, un anume Jordon Walker, directorul de cercetare și dezvoltare a operațiunilor strategice și planificarea ARN-ului mesager (adică se ocupă de cercetarea și dezvoltarea vaccinurilor și terapiilor pe bază de ARN-mesager).

Jordon Walker a ieșit în oraș cu un domn, însă se pare că dintr-o întâlnire obișnuită, totul s-a transformat într-o reală oroare pentru Jordon Walker, pentru că partenerul său îl filma și îl înregistra pe ascuns. Filmulețul a ajuns, bineînțeles, la cei de la Project Veritas și a fost curând publicat, dezvăluind detalii șocante despre cercetările și tehnologiile dezvoltate de Pfizer.

„Ce fac ăștia de la Pfizer? Păi ne spune chiar Jordon Walker că ei la Pfizer, așa cum au mutații virusurile de am ajuns la varianta Omicron 2.1 sau cât o fi, s-au gândit și au început chiar ei să facă aceste mutații în laborator!!! De ce? Ca să creeze din timp vaccinuri pe care să le vândă ulterior, creând astfel ‘o vacă de muls’, pentru că fix așa se exprimă, pe termen nelimitat”, a prezentat Iosefina Pascal detaliile cutremurătoare din filmuleț. Chiar el recunoaște că prin aceste mutații artificiale pe care le fabrică chiar ei există riscul să se repete episodul din Wuhan!

Video integral mai jos:

Se confirmă totul chiar prin faptul că persoana în cauză, Jordon Walker, chiar există, iar de când Project Veritas a publicat filmulețul, în miezul nopții la noi și în jurul după-amiezii în SUA, Google a șters toate informațiile publice despre acest cercetător de la Pfizer. „Avea profil pe Apollo, care este un fel de LinkedIn, un site care prezintă activitatea profesională a cetățenilor. Toate aceste profiluri au dispărut, date publice despre el nu mai există, omul a fost șters!”, a observat jurnalista. Se pare că pe alte motoare de căutare nu au dispărut aceste informații încă.

Toate aceste dezvăluiri sunt indicii clare care demonstrează că a existat premeditare. Uniunea Europeană, mai exact Ursula von der Leyen, în numele tuturor statelor europene, s-a angajat, pe termen nelimitat, ca fiecare stat în parte să cumpere orice produs Pfizer care are legătură cu Covidul; orice, de la măști, la vaccinuri, la medicamente și alte produse medicale. „Acum, văzând ce spune omul ăsta, că ei aduc noi mutații virusului în laboratoarele de la Pfizer și că se creează vaccinuri pentru acele variante, ei ne vor băga noile vaccinuri pe gât conform contractului! Nu-i ilegal”, a evidențiat Iosefina Pascal grava manipulare la care ne supunem fără să avem drept de apel. Este evident o premeditare și vorbim aici de încălcarea flagrantă a legii privind securitatea biologică în contextul manipulărilor genetice și biologice a virusurilor. Infracțiuni deosebit de grave!

În final, Iosefina a propus un exercițiu de imaginație, tocmai pentru ca fiecare cetățean, mai mult sau mai puțin afectat de pandemie, să realizeze cu adevărat cât de gravă este situația. Așadar, dacă Covidul din pandemia prin care tocmai am trecut avea o rată de mortalitate între 0,2 și 1%, imaginați-vă o variantă de Sars-cov2 cu 10-20-30% mortalitate. „Faceți un calcul și veți vedea numărul de morți și amplitudinea unui viitor lockdown, ca să nu mai zic ce nenorociri vor decurge iar din asta!”, a sugerat Iosefina, accentuând, încă o dată, seriozitatea și periculozitatea acestui scenariu care altădată ar fi părut SF și care acum este cât se poate de real. Statele se vor face că plouă până când chiar vor apărea noi variante și ni se vor băga pe gât alte și alte și alte seruri minune, dezvoltate pe repede înainte de Pfizer pentru virusuri modificate chiar de ei.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background