Viața anterioară a lui Kluas Iohannis și praful din PNL

Postat de pe 27 octombrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii “Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „Până la Klaus Iohannis, nu am auzit niciodată din gura vreunui președinte nimic despre reîncarnare sau astfel de filozofii!”

Cu ocazia vizitei în Israel făcută în martie 2016, Klaus Iohannis a declarat pentru românii stabiliți în această țară: „Soția mea Carmen și cu mine ne-am gândit de multe ori, în viața noastră anterioară, cum ar fi să venim la Ierusalim. Și iată, am venit într-o pozitie care mă face să stau in fața dumneavoastra” – potrivit hotnews.ro.

„Sunt sigur că Președintele este foarte supărat că Cioloș nu e premier și că nu pot discuta mai mult despre vieți anterioare și despre spirale” – afirmă Iosefina Pascal. „Ceea ce mă întreb acum este dacă în viața anterioară a lui Iohannis tot cu fals și uz de fals mergea treaba? O fi avut câte o casă pentru fiecare viață anterioară pe care a trăit-o?”

Este Partidul Național Liberal „prăfuit”?

Marți, 27 octombrie, Ludovic Orban și-a anunțat demisia din grupul parlamentar PNL. Fostul președinte de partid a declarat cu acest prilej: ”Conducerea ruptă de realitate din cauza unui nor de prafuri trebuie să plece acasă. Liberalii să renunțe la golf”.

„Mai mult ca sigur, Orban se referea de praful de stele de la conducerea liberalilor. Cel mai probabil, Florin Cîțu este atras de treaba asta cu planetele, cu galaxiile” – observă jurnalista. „De aceea se înțelege atât de bine cu Iohannis, președintele cu vieți anterioare”.

Emisiunea “ Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background