Ce capcană ar fi întins Florin Cîțu?

Postat de pe 26 octombrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Jurnalistul și fostul senator Sorin Roșca Stănescu a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că:  „Florin Cîțu și-a jucat cărțile. A reușit, și va reuși în continuare, să rămână cât mai mult la Palatul Victoria”.

Conform lui Sorin Roșca Stănescu, atât Președintele Klaus Iohannis cât și generalul Nicolae Ciucă ar fi „căzut în plasa” lui Florin Cîțu: „Acesta a obstrucționat tot, invocând forumul de conducere al partidului. PNL, dsub conducerea lui Cîțu, a luat până la urmă decizia unui guvern minoritar cu Nicolae Ciucă, adică o variantă pierzătoare”.

Președintele PNL în funcție ar fi știut cum au abordat Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă situația privind negocierile în Parlament. Președintele nu i-ar fi oferit nicio garanție premierului desemnat. Cei doi nu ar fi avut nimic de oferit celorlalte partide la negocieri, șansele ca această formulă de guvern să treacă fiind, conform jurnalistului, minime.

„Și uite așa, a o să mai cadă un guvern, iar Cîțu tot interimar este” – a adăugat Sorin Roșca Stănescu.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background