Veste proastă pentru Statul Paralel: rezistăm și când suntem infiltrați de agenții lor

Postat de pe 24 martie 2023

(transcrierea editorialului vorbit din emisiunea „Dincolo de propagandă”, de la GOLD FM)

Am avut și o deziluzie săptămâna aceasta, în persoana domnului Grigore Culian care a scris un articol inexplicabil la adresa Gold FM, la adresa tatălui meu și a mea; l-a numit „Vremea maidanezilor din presă” pe Cotidianul.ro. E limpede editorialul unde specifică faptul că a făcut o mare greșeală în viața lui că a colaborat cu noi gratuit. Acum este fost membru al Clubului de Gândire Gold și un fost prieten, pentru că l-am considerat un prieten al Clubului.

Se pune problema de bani, după ce am fost bombardați anul trecut de către CNA cu 40.000 de euro amendă, încă ne judecăm cu ei… Cred că înțelegeți cât de neplăcută este situația din punctul acesta de vedere. Totuși, atitudinea asta duplicitară a domnului Culian, care, în loc să aibă un dialog despre ce îl deranjează, începe și scrie comentarii pe Facebook împotriva unor oameni pe care nici nu-i cunoaște foarte bine, cel puțin pe tatăl meu și pe restul colegilor din  Clubul de Presă ar trebui să-i respecte, a fost o deziluzie pentru mine.

Ca să fiu cât se poate de normal în situația aceasta, pot să vă zic, în caz că vă interesează, pentru că știu că mulți vă simțiți apropiați de noi la Gold FM, așa cum ne simțim și noi de dumneavoastră, că am scos din faliment acest brand și l-am adus la un mare succes editorial aș zice, împreună, toată echipa, dar l-am adus și la un relativ succes financiar, pentru că rezistăm și nu suntem pe minus, chiar dacă primim asemenea amenzi.

Probabil că sistemul a încercat să infiltreze anumite personaje în Gold FM și în Clubul de Gândire Gold, și aici nu mă refer la domnul Culian; cred că bănuiți voi la cine mă refer, inclusiv la domnul Nistorescu, care, după ce a zgâriat la ușă, îmi permit să spun, pentru că îl cunosc de la 5 ani, deși el se preface că nu mă cunoaște, să-și reia emisiunea la Gold FM și după, când i-a fost greu voinicului, când au început listele de putiniști, știți ce s-a întâmplat, imediat și-a retras emisiunea. Probabil că soluția sistemului de a ne defecta din interior nu a mers. Probabil că a fost o greșeală a noastră, a mea, inerentă afacerii, dar nu e capăt de lume, învăț din ea.

Aș mai semnala un singur lucru. După ce Grigore Culian a făcut aceste gesturi lipsite de demnitate și de orice solidaritate, împotriva tatălui meu și a altor membri ai Clubului, mi-a dat mie un mesaj că indiferent dacă i-a jignit pe ceilalți membri, vrea să continue să facă emisiuni cu mine. Mi se pare dezgustător. Solidaritatea și demnitatea în presă și în orice domeniu sunt cele care trebuie să primeze. Eu așa am fost educat și așa operez.

Am vrut să înțelegeți cam ce s-a întâmplat cu infiltrații de la Gold și să înțelegeți foarte bine  situația dincolo de orice fel de propagandă.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background