Va duce pandemia la o Guvernanță Globală? – Bogdan Comaroni, la GOLD FM

Postat de pe 13 ianuarie 2022

Autor: Adrian Lambru

Redactorul-șef de la Ziua News, Bogdan Comaroni, a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Pandemia a devenit scula prin care se va impune Guvernanța Globală”.

Guvernanța Globală este un proiect al mai multor state, în care este implicată și Rpomânia, ce ar avea ca prim domeniu de atins sănătatea. Organizația Mondială a Sănătății ar fi instituția vizată să preia această funcție decizională la nivelul tutor țărilor semnatare. Discuțiile despre acest proiect ar urma să se reia în luna aprilie a acestui an.  

„Introducerea certificatului verde este, de fapt, un barometru, un sondaj de opinie continuu pentru a se observe care sunt pro și care sunt contra” – susține Bogdan Comaroni. „E clar că cei care continuă să se vaccineze și după dozele booster sunt oamenii lor, ai susținătorilor Guvernanței Globale, pe viață. Vor urma apoi și alte și alte astfel de instituții, pe energie, pe economie și așa mai departe”.

„Totuși, lumea începe să se trezească    

Acest plan nu ar fi mers chiar cum s-a stabilit la început, pentru că populația ar fi început să-și pună întrebări referitor la ce spun autoritățile și să se revolte împotriva acestora într-o măsură neașteptată. Planul pandemiei ar merge spre eșec, din acest punct de vedere.

„Asta este foarte bine! Iar treaba cu Guvernanța Globală este o chestie accelerată, tocmai pentru că lumea a început să se trezrască, iar ei nu mai au mult timp la dispoziție. Pandemia a fost benefică pentru inițierea acestui proiect” – a adăugat jurnalistul Ziua News.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului
  1. yo   On   13 ianuarie 2022 at 23:27

    întrebări referitor la ce spun autoritățile ?????? ….. Westicii au fost dresat,i in as,a hal ca’ se uita’ s,i merg precum 1 fanatic religios dupa’ liniile trasate de Govts….. Ha’t,is,ul de minciuni ordinare, a ajuns la un nivel ata^t de jos ca’ s,i unui copil de clase primare daca’ i se explica’ poate constata disonant,a cognitiva’ s,i fractura logica’…..dar in continuare 80% sunt abonati 💉 Pfarizer….. Deci tot nu sunt convins ca’ s~au trezit din vraja’ / bet,ie ….!… Frica, lenea, complezent,a…us,urint,a cu care pot pleca in concedii …..donate la schimb cu nis,te chestii horor s,i criminale ……Asta spune in ce hal suntem cu tot,ii cu moralitatea, etica, principiile. S,tim cu tot,ii ca’ scopul final e 666 , iar Guvernul Mondial doar o unealta’ sau o etapa’ prega’titoare ….. Mai merita’m 1 deceniu sau 2 de supraviet,uire ??? Nu as, fi prea sigur sau convins de 1 da categoric !?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background