Ursula von der Leyen: PPE va forma o majoritate pro-ucraineană în Parlamentul European

Postat de pe 11 iunie 2024

Partidul Popular European (PPE), care a câștigat alegerile europene, va construi un „centru” puternic în Parlamentul European, care va avea o poziție clar pro-europeană și pro-ucraineană, a declarat Ursula von der Leyen, principalul candidat al partidului PPE pentru președinția Comisiei Europene, după anunțarea rezultatelor preliminare ale alegerilor de la Bruxelles, scrie Ukrinform.

Ea șa amintit că a condus o campanie activă în ultimele săptămâni, vizitând 17 țări europene și peste 30 de orașe pentru a afla despre preocupările și preocupările cetățenilor. Potrivit Ursulei von der Leyen, ea a auzit peste tot că cetățenii apreciază cu adevărat Uniunea Europeană și o tratează cu încredere.

Candidatul principal al PPE a mulțumit partidelor membre ale acestei familii politice UE pentru munca excelentă care a făcut posibil acest rezultat.

„Am muncit din greu pentru a construi o mare și eficientă majoritate a forțelor pro-europene. Scopul meu este să continui pe această cale alături de cei care sunt pro-europeni, pro-ucraineni și care susțin statul de drept. Și de mâine, această lucrare începe din nou. Am încredere în nominalizarea mea pentru al doilea mandat”, a subliniat ea.

sursă: Ukrinform.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background