Ukraine collusion – sau cum au apărut informații bombă despre Hillary în laptopul lui Biden

Postat de pe 22 iunie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a continuat seria dezvăluirilor șocante din laptopul groazei al lui Hunter Biden, axându-se pe faptele altor oficiali americani și ucraineni care au fost implicați în diverse ilegalități.

Igor Kolomoisky spăla bani prin offshore-urile sale din Cipru pentru compania cu care colabora Hunter Biden, Burisma Holdings. Au existat două evenimente în Ucraina care s-au desfășurat simultan cu infracțiunile comise de clanul Biden, dar și cu momentul campaniei lui Hillary Clinton din 2016.

În 2016 au apărut o serie de înregistrări care îl surprindeau pe John Kerry care discuta cu Poroshenko, cerându-i să-l dea afară pe procurorul general, Viktor Shokin. Joe Biden a recunoscut în conferințe de presă că din dorința lui a fost dat afară acest procuror general care refuza să oprească anchetele care îl deranjau.

În 2015, au apărut o serie de transferuri bancare bizare despre care se află atât din ancheta ucraineană, cât și din niște email-uri între șefii de campanie ai lui Hillary Clinton și tot felul de lobby-iști ai lui Clinton în Ucraina. Ucraina a primit ani la rând împrumuturi de la FMI, însă multe dintre aceste fonduri au fost deturnate și nu au mai ajuns unde trebuie, ci au ajuns pe mâinile unor ONG-uri suspecte, majoritatea din Cipru, unde avea și Kolomoisky offshore-uri.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background