Ucigașul de bebeluși: INML confirmă abuzurile

Postat de pe 25 octombrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza        

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a dezvăluit noi detalii din cazul șocant al medicului ucigaș de bebeluși.

Au apărut detalii înfiorătoare în cazul medicului din capitală care ar fi aruncat un bebeluș născut prematur la gunoi pentru a-l lăsa să moară. Medicul Florian Robe lucrează la Maternitatea Polizu din Bucureşti. Micuțul la a cărui naștere a asistat Robe ar fi stat 13 ore fără să fi primit îngrijiri medicale. Cazul ucigașului a apărut în spațiul public în momentul în care o asistentă l-a filmat când arunca un alt bebeluș născut prematur la tomberonul din spatele spitalului. Asistenta a recuperat copilașul ulterior și i l-a dus mamei, care a fost mințită de „doctor” că ar fi suferit un avort spontan și că bebelușul era mort deja.  

A apărut și raportul INML cu privire la primul bebeluș, lăsat să agonizeze timp de 13 ore, care a confirmat faptul că, din cauza tratamentelor brutale și a lipsei de îngrijiri, a rămas cu sechele grave. Expertiza arată cum pasivitatea medicului a pus în pericol viața copilului și a contribuit esențial la deteriorarea stării de sănătate a acestuia. Este absolut șocant faptul că Florian Robe încă are drept de practică și profesează în același spital.   

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background