Paula Neacșu la Golden Hour cu Jessie: Despre situația actuală a lumii prin ochii spiritualității

Postat de pe 25 octombrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, terapeutul holistic Paula Neacșu a vorbit despre situația actuală a lumii prin prisma spiritualității.

Vibrația Pământului a scăzut, iar oamenii de pe întregul Glob au fost acaparați de griji și probleme. Din ce în ce mai multe persoane acuză atacuri de panică, depresii sau stări de anxietate. Dată fiind strânsa legătură între vibrația oamenilor și vibrația Pământului, suntem obligați să ne creștem vibrația personală pentru ca aceasta să contribuie la creșterea vibrației generale. Oamenii trebuie să învețe să se reîntoarcă la natură și să-și găsească echilibrul în haosul permanent ce-i înconjoară.

Putem inclusiv să învățăm să citim și să acceptăm mesajele din astral, care ne-ar putea ajuta să ajungem mai rapid și mai ușor la vindecare. Ființele de lumină comunică cu noi prin cele mai mărunte și neașteptate mijloace, de la muzică, la elemente din natură și până la vise. Mesajele îngerilor, descifrate de către terapeutul holistic Paula Neacșu, relevă faptul că războaiele de pe Pământ se vor termina mai repede decât ne așteptăm, până în anul 2025. După aceea, se va produce o schimbare majoră la nivel mondial, pentru că vom avea parte de o trezire spirituală după suferința pe care am resimțit-o în ultimii ani.

Cei de la butoane încearcă să scadă vibrația energetică a oamenilor și, implicit, a Pământului, prin manipulare și fake news, acestea fiind principalele instrumente prin care reușesc să inducă stări de panică, frică și alertă permanente. Intrăm într-o nouă eră, dar pentru a putea trece la pasul următor, trebuie întâi să ne vindecăm de rănile trecutului, ceea ce vom face până în 2025-2026. „România va fi țara care va salva omenirea, devenind un al doilea Ierusalim”, a dezvăluit terapeutul holistic Paula Neacșu.

Pentru a ne ridica vibrația, trebuie să învățăm în primul rând să iertăm cu adevărat, atât pe noi înșine, cât și pe cei din jurul nostru. Trebuie să ne ascultăm sufletul și să-i oferim și lui ceea ce are nevoie ca să fie în pace și armonie. Ar trebui să învățăm să ne bucurăm din nou de lucrurile simple și de micile binecuvântări.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background