Trump este ajutat să crească electoral, dar i se pregătește și reculul pentru 2024

Postat de pe 5 aprilie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Ediția de astăzi a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, s-a concentrat pe marele eveniment, fără precedent în istorie, al inculpării fostului președinte american Donald Trump.

Jurnalistul Bogdan Comaroni consideră că s-a pus în aplicare un plan al democraților și al progresiștilor care au vrut în mod intenționat să facă valuri în America prin intermediul acestui scandal artificial ce-l are ca protagonist pe Donald Trump tocmai pentru că sondajele îi poziționează foarte jos în clasamente și ar fi avut nevoie de un cal de bătaie pe care să-l bage la înaintare. Scopul final era scoaterea din joc al lui Ron DeSantis și orchestrarea unor alegeri în care Donald Trump să fie pus față în față cu un candidat democrat solid.

Tot Bogdan Comaroni a mai lansat ipoteza conform căreia Ron DeSantis este împins de la spate să candideze ca independent, devenind astfel singurul președinte din istoria SUA care nu aparține niciunui partid. Indiferent de scenariu, este inevitabil ca Trump să devină ținta și victima Deep State-ului american, tocmai din cauza caracterului său deosebit de orgolios și din cauza setei de putere care îl motivează.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background