Astrolog Camelia Pătrășcanu la Golden Hour cu Jessie: Cum gestionează fiecare zodie banii în 2023

Postat de pe 5 aprilie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Camelia Pătrășcanu a vorbit despre cum își poate gestiona finanțele într-un mod cât mai eficient fiecare zodie în parte.

Se pare că astrele ne rezervă în anul 2023 mici probleme cu banii, asta pentru că destinul se află în zodia taur până în luna iulie. Conjuncția Jupiter-Pluto, care se va produce de la mijlocul lunii mai, va determina apariția unor evenimente neprevăzute și surprinzătoare care vor genera, la rândul lor, mari schimbări în sectorul financiar. Jupiter în taur aduce, de cele mai multe ori, prosperitate, dar în conjunctură cu Pluto în vărsător determină mari schimbări de percepție asupra banilor, frământări politice și sociale. Camelia Pătrășcanu a avertizat asupra faptului că cele mai mari schimbări vor fi sesizate în lunile mai-iunie.

Până în anul 2025, Uranus și Pluto vor stârni tensiuni și se pare chiar că se merge pe trendul de a elimina din sistemul financiar banii cash. Între timp, în luna iulie, oamenii vor fi nevoiți să-și regândească bugetul și nu va fi loc de excese, iar luna octombrie a anului în curs va aduce energii de pierdere.

Cum își gestionează fiecare zodie în parte finanțele

Berbecii sunt puși pe treabă, sunt bine aspectați din punct de vedere astrologic și sunt mai hotărâți ca niciodată să facă bani prin propriile lor forțe și idei. Cu toate acestea, au o energie a pierderii ce ar putea să-i afecteze. Fie că este vorba despre o investiție care nu a ieșit așa cum și-au propus, fie că este vorba despre cheltuieli neașteptate, esențial este ca berbecii să-și revină rapid și să-și urmeze planul.

Taurii vor simți că trebuie să se concentreze pe ei și pe nevoile lor, ceea ce înseamnă că sunt pregătiți să renunțe la parteneriate care nu duc în direcția potrivită. Simt nevoia de libertate pentru a putea produce banii pe care și-i doresc. În lunile de toamnă este posibil să devină din ce în ce mai agresivi pentru a-și apăra țelurile și ceea ce au acumulat până la acel moment.

Gemenii sunt foarte precauți și sunt foarte atenți să nu piardă. Anturajul profesional este foarte important, pentru că s-ar putea trezi că au de suferit din cauza unor vorbe spuse pe la spate sau din cauza unor acte care nu au fost bine puse la punct.

Banii pe care-i vor racii au o foarte mare legătură cu societatea în care trăiesc acești nativi, societate în continuă schimbare. Datorită unei comunități noi, racii s-ar putea să fie mai prosperi. Racii fie vor oferi informații de valoare, fie vor căpăta cunoștințe de la cei mai înțelepți. Apar tensiuni financiare în mai-iunie.

Leii vor obține bani din reputație și recunoaștere. Vor demara tot felul de proiecte pe cont propriu și simt această nevoie de libertate și independență pentru a se putea dezvolta. În toamnă, leii s-ar putea simți ușor obosiți din cauza luptelor purtate în lunile precedente.

Pentru fecioare, banii vor veni datorită cunoștințelor pe care le-au acumulat de-a lungul vremii. Veți pune accent pe educație pentru a vă perfecționa. E posibil să primiți oferte, chiar și din străinătate, pentru a împărtăși din cunoștințele pe care le aveți.

Pentru balanțe vor fi foarte importante parteneriatele cu persoanele apropiate, pentru că acestea le vor aduce câștiguri considerabile. Atenție la cheltuielile care nu sunt necesare! Puteți să câștigați foarte mult prin talentele pe care le aveți dacă știți cum să le ambalați frumos și dacă vă dați seama cui să vă adresați.

Scorpionii depind de parteneriatele și contractele pe care le au și trebuie să le gestioneze foarte bine. În lunile de toamnă, se vor lupta să-și redobândească demnitatea pierdută în urma unor neînțelegeri de la locul de muncă.

Săgetătorii sunt foarte muncitori anul acesta și vor culege roadele muncii lor. La vară vor avea mici probleme cu actele. O serie de întârzieri sau chiar pagube le vor da afacerile peste cap în perioada toamnei.

Capricornii sunt foarte creativi, iar acest lucru le va aduce venituri consistente. Anul acesta este posibil să aibă cheltuieli mai mari, pentru că vor hotărî să investească în pasiunile lor.

Vărsătorii sunt orientați spre a-și investi banii într-o casă. Tensiunile care apar pe parcursul anului vor avea legătură cu parteneriatele.

Peștii se vor concentra pe educația lor și se vor specializa într-un domeniu care le va aduce ulterior câștiguri importante. Comunicarea este esențială, iar peștii trebuie să se facă auziți.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background