Treburile sunt manevrate în mod subteran, tocmai pentru ca să scăpăm de presiunile Factorului Extern.

Postat de pe 17 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Ciprian Purice a analizat șarada din jurul candidaturii lui Cătălin Cîrstoiu, susținută declarativ de către PSD, PNL, Iohannis, dar contestată în mod cotidian chiar din interiorul grupului de susținători, care sunt jocurile subterane reale și cine le provoacă.

Cătălin Cîrstoiu s-a dovedit a fi candidatul lui Lucian Pahonțu și, deși pare un candidat bun, este asociat cu imaginea detestatului Sorin Oprescu. Bătălia PSD-PNL este cu Factorul Extern, care nu are acces la numirea candidatului de la București și la numirea candidatului la prezidențiale anul acesta. Factorul Intern a ales să-l susțină pe Cîrstoiu în cursa pentru primăria capitalei, tocmai pentru că l-a considerat un candidat potrivit în vremurile actuale, în care România este în plin proces de recuperare.

Zvonurile despre retragerea lui Cătălin Cîrstoiu sunt generate de Factorul Extern. Un prim beneficiar al retragerii lui Cîrstoiu ar fi Sebastian Burduja, care și-ar putea recăpăta forța în poziția de candidat. Un alt beneficiar ar putea fi chiar Rareș Bogdan. În spatele lor sunt tocmai exponenții Factorului Extern în România. Cheia succesului Factorului Intern în anul electoral 2024 este tocmai faptul că lasă în ceață Factorul Extern, care nu mai reușește să-și dea seama care sunt adevăratele mișcări politice de aici. Pe aceeași strategie, Factorul Intern ar putea veni cu propunerea Eduard Hellvig din partea PSD-PNL drept candidat la prezidențiale.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background