Trăim vremuri care în Biblie erau asimilate perioadei dinaintea Apocalipsei!

Postat de pe 13 mai 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Agenda globalistă și implementarea măsurilor neomarxiste care afectează din ce în ce mai mult viața oamenilor au fost subiectele aduse în prim plan de analiza făcută de jurnalistul Bogdan Comaroni în emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM.

Dacă săptămâna trecută aflam că celebra actriță de filme pentru adulți, Mia Khalifa, a fost invitată la Universitatea Oxford să țină un discurs în fața studenților, iată că Schwab merge mai departe și propune să le fie arătate copiilor, până să ajungă la grădiniță, filme pornografice într-un mod controlat și etapizat, astfel încât ei să-și poată explora sexualitatea și să-și decidă orientarea până să ajungă la școală. Nici nu este de mirare că și Oxford intră în hora transumanismului și a exagerărilor, având în vedere că această Universitate este un soi de pepinieră neomarxistă, potrivit spuselor lui Bogdan Comaroni. Tot în Oxford se experimentează și orașul de 15 minute.

Se legiferează deja în unele țări și se introduc forțat măsuri șocante. De pildă, în Spania s-a dat o lege conform căreia copiii pot să-și schimbe sexul fără acordul părinților, laptele nu mai este matern ci „lapte din torace” și asta pentru incluziune, pentru a nu discrimina bărbații care se simt femei. Propaganda în acest sens este deosebit de agresivă și dusă pe toate canalele posibile, iar studiile făcute deja arată o creștere a numărului de indivizi care se gândesc sau au făcut deja schimbare de sex. „De când femeia cu barbă a câștigat concursul Eurovision, speriind și șocând copiii, problema nu a mai fost doar politică, acum este doar propagandă pură și se urmărește trecerea la transumanism și eugenie”, a mai punctat Bogdan Comaroni.

Forumul de la Davos impune treptat, dar foarte agresiv, o serie de măsuri aberante ce se înscriu în acest curent neomarxist globalist, iar ideile de bază se centrează pe negarea religiei și transumanism. Întreaga civilizație umană și tradițiile universale s-au structurat și dezvoltat pe baza creației omului, pe uniunea tradițională dintre bărbat și femeie, acestea fiind idei fundamentale ale societății. Transumanismul vrea să distrugă toate aceste valori, negând umanitatea și omul ca subiect central și valoare fundamentală a societății. Ținta finală este subordonarea oamenilor inteligenței artificiale, aceștia sfârșind ca o simplă sursă de energie pentru AI.

Globaliștii clamează că toate aceste schimbări impuse sunt spre binele și pentru bunăstarea oamenilor când, de fapt, acestea încalcă în mod grosolan drepturile și libertățile cetățenești consacrate și câștigate cu greu în decursul istoriei. Întreaga ideologie globalistă, imaginea de ansamblu a scopului lor final nu poate fi văzută dacă privim doar punctual, separat, măsuri ca orașele de 15 minute, implementarea generalizată a inteligenței artificiale, mișcarea LGBT, banii virtuali, politica de decarbonizare, atacurile împotriva bisericii, cenzura pe toate planurile. Toate acestea formează un plan vast pe mulți ani și care va duce la transcendența către conceptul de om-mașină, toate converg către un viitor în care omul, „spre binele lui”, va fi plasat într-un plan secundar.

Pare o teorie a conspirației, însă nu e chiar deloc așa, e simplu să vezi toate acestea discutate și hotărâte la Forumul de la Davos, pe față, în văzul tuturor, e simplu să ne amintim de plandemia globală în care s-au aplicat pe oameni tehnici de manipulare și îndobitocire. „Nu veți mai deține nimic și veți fi ’fericiți’” este chiar obiectivul și în același timp dictonul avansat de Klaus Schwab, președintele executiv al Forumului.

Toate aceste lucruri pe care le trăim acum par desprinse din Biblie, multe dintre acestea fiind menționate în Cartea Sfântă, ca o predicție fatalistă la adresa omenirii. „Lucrurile încep să se potrivească. În Apocalipsa după Ioan sunt descrise multe imagini pe care omenirea le vede în prezent; toți cei care au interese globaliste sunt înțeleși și sunt pe cale să creeze fiara apocaliptică menționată în textul biblic”, a concluzionat printr-un simbol al vremurilor ce vor veni Bogdan Comaroni.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background