Tragic pentru România e că justiția noastră ne-a băgat în meciul dintre Mossad și CIA!

Postat de pe 4 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Petru Romoșan a analizat bătălia dintre miliardarii evrei Steinmetz și Soros, unde România este prinsă din pricina condamnării lui Steinmetz, care sunt detaliile semnificative și consecințele.

Lui George Soros i se atribuie o avere de 3-6 miliarde de dolari, o sumă destul de mică în comparație cu averile unor miliardari americani sau chinezi. Petru Romoșan consideră că George Soros este un interpus al CIA și al familiei Rothschild. Pe de altă parte, averea lui Beny Steinmetz este estimată la aproximativ 2 miliarde de dolari, o avere destul de modestă. Petru Romoșan a afirmat că Steinmetz este un consultant al Mossad-ului pe probleme ce țin de resurse naturale sau de piața imobiliarelor.  

Cele două servicii puternice care acționează în România sunt exact CIA și Mossad-ul. Este evidentă influența de tip Soros în PNL, iar mai nou în România se manifestă și influența Mossad-ului în AUR, prin binecuvântarea lui George Simion de către ambasadorul israelian în România, la ordinul lui Bibi Netanyahu. Și în SUA este întâlnită aceeași competiție acerbă între tabăra evreiască de dreapta și tabăra evreiască de stânga. În urmă vreme, Mossad-ul, CIA-ul și MI6-ul colaborau perfect; astăzi, însă, se ajunge la atacuri dure ce semnalează haosul generalizat din America.

Steinmetz susține că în procesul în care este acuzat s-au făcut foarte multe achitări sau păsuiri absurde (Dan Andronic a primit 3 ani cu suspendare în dosarul cu Steinmetz și a fost achitat în dosarul în care este inculpată și Elena Udrea; avocatul Robert Roșu a ieșit din pușcărie printr-un artificiu ș.a.m.d.), singura explicație a acestora fiind, în viziunea sa, sforile trase de George Soros. Situația va fi absolut tragică pentru România dacă Steinmetz îți va ispăși pedeapsa aici și dacă România va fi la mijloc în războiul dintre Mossad și CIA, potrivit spuselor lui Petru Romoșan.

Bibi Netanyahu va organiza întâlniri cu grecii și cu ciprioții sub pretextul unor colaborări energetice. Există mari șanse ca, prin intermediul acestor întâlniri, premierul israelian să impună decizia ca Beny Steinmetz să se întoarcă în Israel, ceea ce ar marca o pierdere imensă pentru CIA.

„S-a ajuns atât de departe în mizeria justiției românești, încât s-au făcut atribuiri deosebit de importante unor impostori și infractori din clica prințului Paul care l-au păcălit ulterior pe așa-zisul miliardar Steinmetz. De aici s-a generat un mare meci între Mossad și CIA, absolut tragic pentru România”, a concluzionat Petru Romoșan.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background