Strategiile SUA sunt dedicate candidaturii lui Michelle Obama, dar e posibil să fie impus Kennedy Jr

Postat de pe 13 februarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Petru Romoșan a analizat jocul subteran de putere din SUA, cum anume va fi influențat de raportul oficial despre starea mentală a lui Biden, respectiv ultimele ecouri ale interviului Carlson-Putin.

S-a vehiculat atât în presa internațională, cât și în presa din România, faptul că se pregătește candidatura lui Michelle Obama, care ar fi de fapt un al patrulea mandat a lui Barack Obama. Toate strategiile care sunt puse în aplicare pe filiera Obama au scopul de a-i apăra de închisoare pe artizanii haosului din America de astăzi. Petru Romoșan consideră că următorul președinte al Americii va fi Robert Kennedy Jr., dacă democrații și Deep State-ul își vor da seama că nu pot câștiga cu Michelle Obama. Scopurile lui Kennedy vor fi să afle cu precizie cine l-a omorât pe unchiul său, pe John F. Kennedy, dar și pe tatăl său, Robert Kennedy. Nu este exclus scenariul alianței dintre Donald Tump în postura de președinte și Robert Kennedy Jr. în funcția de vicepreședinte.

Interviul Carlson-Putin a generat și-un schimb de mesaje subterane între Rusia și SUA

Tucker Carlson a dat un interviu ieri, în Dubai, unde a vorbit în principal despre colosala întâlnire cu Vladimir Putin. Jurnalistul american a dezvăluit publicului că a avut o convorbire cu Putin și după interviu, însă nu a dorit să dezvăluie nimic mai concret. De asemenea, Tucker Carlson a reiterat ideea că Putin este pregătit să negocieze cu Occidentul, deși Vestul încă nu este pregătit să facă acest lucru. Ca răspuns la reproșurile care i s-au adus că nu i-a adresat întrebări incomode lui Putin, Carlson a spus că a vrut să fie în prim plan perspectiva președintelui rus asupra lumii.

Petru Romoșan a remarcat faptul că interviul lui Carlson a fost realizat în cel mai potrivit moment posibil: la confluența dintre eșecul contraofensivei ucrainene și propaganda occidentală că Rusia ar urma să atace Europa. Jurnalistul a deschis astfel o nouă linie pentru pace într-o perioadă în care asistăm la fractura dintre cele două lumi: lumea A și lumea B, Est și Vest. Interviul nu ar fi putut să aibă loc fără acordul serviciilor americane și fără sprijinul lui Elon Musk, ce a pus la dispoziție platforma X, aplicație pe care, de altfel, s-au strâns cele mai multe vizualizări.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background