SRS: Trump candidează și câștigă!

Postat de pe 23 ianuarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu și-a expus prognoza referitoare la evoluția SUA în anul 2024.

America pare să se afle într-un dezechilibru total din punct de vedere electoral. Cu toate acestea, SRS susține că situația din America este mai previzibilă, întrucât procesul electoral a început deja și se desfășoară într-un ritm alert. „Va câștiga Donald Trump!”, a afirmat cu hotărâre jurnalistul Sorin Roșca Stănescu, explicând că în momentul în care această prognoză se va îndeplini, se va schimba automat paradigma și relația SUA cu restul lumii, în special cu UE. Această schimbare ar trebui să determine mințile lucide din UE să reseteze modul în care este organizată UE cât se poate de repede. SRS consideră că ar trebui să se adopte o constituție europeană și să se transforme Uniunea Europeană în Statele Unite al Europei, care să funcționeze pe un cu totul alt mecanism. În acest scop, ar trebui să se organizeze un referendum până la alegerile europarlamentare.

SUA se confruntă cu dificultăți financiare din ce în ce mai mari, ceea ce este un argument în plus în favoarea lui Trump, care poate reseta situația economică din America. Cozmin Gușă este de părere că Barack Obama nu vrea să lase puterea din mână, el fiind conducătorul informal al Partidului Democrat. Așadar, nu este exclus scenariul în care Joe Biden să se retragă din cursa prezidențială, însă nu înainte de a o propune pe Michelle Obama drept candidat viabil pentru alegerile de anul acesta. Michelle Obama este pregătită din toate punctele de vedere pentru a prelua ștafeta în cursa electorală din SUA.

O altă arie de analiză cuprinde retragerea republicanului Ron DeSantis din cursa electorală. Unii analiști consideră că acest eveniment pregătește terenul pentru candidatura lui Nikki Haley, o republicană atipică, pro-LGBT, care susține ideologiile ce țin de climatism, transgenderism și alte teze transumaniste. În acest scenariu, este posibil ca Trump să nu fie lăsat să candideze, el reprezentând un pericol prea mare pentru organizarea Deep State-ului american. Sorin Roșca Stănescu, însă, spune că Deep State-ul american va juca la două capete, ca de obicei, motiv pentru care nu-l va împiedica pe Trump din a candida.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background