Polițiștii locali ai lui Nicușor Dan au primit ordin să amendeze primarii de la sectoarele 3, 4, 5 și 6

Postat de pe 23 ianuarie 2024

Razboiul zăpezii – Polițiștii locali ai lui Nicușor Dan au primit ordin să amendeze primarii de la sectoarele 3, 4, 5 și 6 (surse)

STIRIPESURSE.RO a intrat în posessia unor informații despre războiul zăpezii din Capitală, despre cum ‘gardienii publici’ ai lui Nicușor Dan, actuala Direcție de Poliție Locală București execută ordinele edilului-șef fără să crâcnească.

Potrivit unor surse din Poliția Locală București, polițiștii locali din DGPLCMB au primit dispoziții direct de la directorul general Eduard Stroe să amendeze autovehiculele de salubrizare din sectoarele 3,4,5 și 6. Asta în condițiile în care acestea sunt exceptate de la prevederile HCGMB 134/2004.

Totul pare a avea substrat politic

Mai mult, pentru că ‘prietenul politic la nevoie se cunoaște’, polițiștilor locali li s-a spus în mod clar să nu controleze și să nu amendeze mașinile de salubrizare din sectoarele 1 și 2.

Toată acțiunea primarului Nicușor Dan și a ‘locotenenților’ săi de la Poliția Locală pare să aibă un substrat politic pentru că apropiații încă primarului general Nicușor Dan consideră ca, dacă la alegerile locale nu va fi candidat Gabriela Firea, e foarte  posibil ca acesta să fie ales dintre Daniel Băluță, Robert Negoiță sau Cristian Popescu Piedone.

Citeșete și: Războiul zăpezii: Nicușor Dan și Daniel Băluță se amendează reciproc


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background