SRS: Geoană va fi impus de către SUA ca și candidat la prezidențiale al PSD-PNL!

Postat de pe 7 mai 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit despre semnificațiile premierii și primirii lui Klaus Iohannis în SUA, la Casa Albă, ce apar ca un afront la adresa românilor ce-l consideră cel mai slab și nociv președinte din istorie.  

Klaus Iohannis va participa astăzi la o întâlnire de prim rang cu președintele Joe Biden, la Casa Albă, eveniment ce a fost foarte puțin mediatizat în ultimele săptămâni, deși este pregătit deja de aproape o lună. Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu este de părere că ar fi vorba mai degrabă de o vizită de curtoazie, în care Joe Biden va felicita România pentru aportul pe care îl aduce aceasta în apărarea Europei față de veșnica amenințare rusă. La pachet, președintele Iohannis se va întoarce din SUA cu o nouă ofertă de a achiziționa echipamente militare. Deși Cozmin Gușă a înaintat posibilitatea ca, în cadrul acestei întâlniri în SUA, Iohannis să-și anunțe retragerea din cursa pentru obținerea unei funcții la vârful NATO, SRS consideră că acest subiect nu va fi abordat public, ci mai degrabă în conversația privată dintre cei doi lideri. E posibil ca în agenda ascunsă a discuției lui Klaus Iohannis cu Joe Biden (interpusul lui Barack Obama) să fie și cazul Mircea Geoană, președintelui României având să i se ceară să dea ordin struțo-cămilei PSD-PNL să-l asume pe Geoană drept candidat comun la prezidențiale.  

Atlantic Council, care nu este decât o fundație ce se implică foarte mult în politică, este considerat în SUA un oficios al CIA în materie de strategii și analize. În același timp, Atlantic Council se autoproclamă ca fiind un think-tank al strategiei NATO. Conform mecanismului intern de funcționare al Atlantic Council, premiul pus la bătaie este câștigat de cel care aduce un sponsor cu suficient de mulți bani. Așadar, misterul nominalizării lui Iohannis poate fi deslușit dacă analizăm cu atenție ce om de afaceri sau societate a sponsorizat substanțial în ultima vreme fundația Atlantic Council. Un posibil sponsor ar putea fi chiar Guvernul României, pentru că țara noastră plătește un armament de 4-5 ori mai scump decât valoarea propriu-zisă a echipamentelor militare primite, din America.

Jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a catalogat conflictul dintre Iohannis și Geoană ca fiind unul fals, actualul președinte al României nedorind decât să scape de posibilele și iminentele pedepse pe care le-ar putea primi pentru toate ilegalitățile pe care le-a făcut (de la secretizarea unor informații de interes public și până la ștergerea bazei de date a instituției prezidențiale).

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background