SRS: Crin Antonescu a vândut PNL-ul pentru avantaje personale!

Postat de pe 11 iulie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit despre viitorul Partidului Național Liberal, ce apare astăzi ca fiind sfâșiat de luptele dintre taberele din partid.

Sorin Roșca Stănescu a avertizat de mai mult timp că dacă PNL-ul nu va avea grijă, o va lua pe urmele PNȚCD-ului și va ieși de pe scena politică românească. Jurnalistul a expus ieri o variantă ce s-ar putea materializa în soluția salvatoare pentru PNL: tandemul Eduard Hellvig-Rareș Bogdan. Ambii par să susțină suveranismul, drepturile și libertățile fundamentale ale omului și liberalismul și ambii par să meargă înainte cu „România pe tricou”, spre deosebire de direcția pe care a luat-o acest partid după ce a fost preluat de către Klaus Iohannis și cumpărat de la Crin Antonescu de către popularii europeni. Cu ajutorul lui Rareș Bogdan și al lui Hellvig există șanse pentru PNL să nu cadă sub pragul electoral.

„Este un tandem care are sens. Hellvig fără un pivot de credibilitate din interiorul PNL, cum încă este Rareș Bogdan, nu face doi bani, chiar dacă revine în PNL în calitate de secretar general sau chiar de președinte, cum nici Rareș Bogdan, dacă nu se lipește de Hellvig și dacă rămâne în continuare lipit de Klaus Iohannis, nu face nici el doi bani. Ei pot revigora PNL dacă sunt uniți”, a explicat SRS.

Acțiunile și trădarea lui Crin Antonescu au contribuit enorm la decăderea Partidului Național Liberal. Antonescu era sub presiunea unui dosar penal intentat de DNA în legătură cu un apartament dobândit ilegal pe malul Herăstrăului, iar pe de altă parte i-a fost promis un post foarte bun pentru soția sa, acela de comisar european în domeniul transporturilor. Aceste argumente l-au convins pe Antonescu să vândă partidul către Iohannis și către popularii europeni, moment în care „PNL-ul a început să vorbească păsăreasca bruxelleză”,

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background