SRS: Coldea nu va fi eliminat decât atunci când vor americanii, deocamdată nu vor!

Postat de pe 21 mai 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

Jurnalistul Liviu Alexa a publicat ieri o anchetă în care demonstrează cum Florian Coldea, împreună cu generalul Dumbravă și cu avocatul Ovidiu Zegheru, au militat în ultimii ani foarte puternic pentru interesele companiilor franceze în România. A fost avantajată în special firma LAGARDERE, care se ocupă de producția și vânzarea de armament. În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a vorbit despre ipoteza lui Liviu Alexa că Florian Coldea, șeful informal al Statului Paralel, ar fi vânat de către autoritățile americane.  

Plecând de la datele anterior prezentate, jurnalistul Liviu Alexa a dedus că prigoana împotriva lui Florian Coldea se face acum cu aprobarea americanilor, că blocarea retragerii lui Coldea în Albania este făcută tot de către americani și că s-ar putea ajunge ca Florian Coldea să fie retras și cazat în Republica Moldova, pe un teritoriu neutru, controlat și de americani, și de români.

„America reprezintă o forță atât de mare din toate punctele de vedere, încât dacă SUA ar lua decizia să-l curețe pe Coldea, l-ar curăța instantaneu. Statele Unite nu au niciun motiv să lucreze ‘cu mănuși’ în legătură cu un personaj până la urmă mărunt, cu un interlop local, că asta e Coldea. Nu sunt optimist deloc în legătură cu sfârșitul lui Coldea, care este necesar și util pentru România, dar care încă nu se va produce”, a declarat Sorin Roșca Stănescu, contrazicând concluzia emisă de jurnalistul Liviu Alexa în legătură cu retragerea lui Coldea. Astfel, SRS a demonstrat că Florian Coldea va mai rămâne în funcție cel puțin o perioadă.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background