SRS: Coldea e previzibil c-a trecut cu arme și bagaje de partea rușilor, e noul Pacepa pe invers!

Postat de pe 28 noiembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Sorin Roșca Stănescu a prezentat dezvoltarea și implicațiile scandalului DIGI, caracatița de bani și interese ce aduce împreună afaceri, mass-media, servicii secrete și interese externe.

Un grup de oameni de afaceri, al cărui cap este Zoltan Teszari, este pe cale să obțină un monopol absolut asupra pieței de telecomunicații din România. Deja dețin Digi, care controlează activitatea în acest domeniu, iar dacă pun mâna și pe Telekom, atunci vor acapara o parte a pieței atât de importantă, încât se încalcă regulile economiei de piață și regulile economiei de tip concurențial. Gravitatea situației impune inclusiv intervenția Serviciului Român de Informații, dar și a CSAT-ului.

Pentru a pune monopol pe o porțiune atât de vastă din piața de comunicații este nevoie de foarte mulți bani. Jurnalistul Liviu Alexa a demonstrat în anchetele sale de unde provin banii care susțin mutarea decisivă a afaceriștilor implicați. Alexa demonstrează că finanțările vin pe filieră ungurească, extinsă mai departe către Moscova. „Chestiunea este extrem de gravă, pentru că, pe de o parte, este un atentat la siguranța națională a României, dar pe de altă parte informația furnizată cetățenilor va fi strangulată și controlată de o mână de oameni care nu sunt nici patrioți români și nici măcar români”, a explicat jurnalistul Sorin Roșca Stănescu.

Este limpede că Statul Paralel motorizează aceste tranzacții care implică bani ai unor entități străine. Statul Paralel, care s-a identificat tot timpul ca fiind pro-NATO și pro-american, apare în urma acestui scandal ca având rădăcini la Moscova. Cozmin Gușă a dezvăluit faptul că Florian Coldea a forțat o apropiere de Marius Vizer, președintele Federației Internaționale de Judo, tocmai pentru a putea ajunge să comunice cu Vladimir Putin, fiind cunoscută prietenia dintre Vizer și Putin, în special pe linie sportivă. „Florian Coldea are toate șansele să treacă cu arme și bagaje și cu toate informațiile pe care a reușit să le acumuleze din poziția de number 1 al SRI la Moscova. De ce? Pentru că în acest moment Moscova este cel mai bun partener financiar și politic pentru cârtițele din sistemul capitalist/occidental”, a punctat SRS, numindu-l pe Florian Coldea un „Pacepa pe invers”.

Caracatița corupției, ce astăzi atacă zona telecomunicațiilor, a acaparat ușor-ușor toate sectoarele strategice ale României. Coldea a avut acces atât la informațiile instituțiilor de forță din România, cât și la informațiile NATO, FBI, CIA, ceea ce face ca trădarea lui și a altora și aciuarea în brațele rușilor să fie mult mai gravă decât dezertarea lui Pacepa la americani de la finele decadei a 7-a a secolului trecut. Defecțiunea este atât de mare, încât autoritățile de la Washington încă nu vor să facă scandal, România fiind o piesă importantă în mecanismul NATO din partea de sud-est a Europei. Americanii vor rezolva toată această situație gravă într-un mod discret, dar dur.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background