CTP, consilierul lui Vlad Voiculescu: A picat pe interceptări

Postat de pe 28 noiembrie 2023

Jurnalistul Victor Ciutacu lansează o ipoteză fierbinte în cazul neașteptatei confesiuni a lui Cristian Tudor Popescu privind consilierea acordată ministrului Vlad Voiculescu în perioada achizițiilor de vaccin. Mai precis, jurnalistul RTV ia în calcul posibilitatea ca CTP să fie prins în stenogramele cu interceptări ale DNA în dosarul penal recent deschis și să fi dorit să amortizeze, oarecum, impactul eventualelor dezvăluiri, transmite Inpolitics.

”Când n-a mai fost ministru, V. Voiculescu m-a sunat și mi-a solicitat o întâlnire. În care, ați ghicit, m-a rugat să-l sfătuiesc cu privire la activitatea sa politică. Am acceptat. Am stat de vorbă de vreo 10 ori. Între timp, V.V. a ajuns din nou ministru (2020-2021 n.n.). La fel ca Geoană, mă asculta, părea chiar cu atenție, după care nu folosea nimic din ce-i spuneam în legătură cu oamenii aduși de el la minister și cu atitudinile sale, pe care le consideram nepotrivite, în diverse chestiuni” a scris recent CTP pe siteul Republica.ro.

În replică, Ciutacu a scris pe Facebook:
„CTP a comis aseară un autodenunț spectaculos. Fără să-l întrebe nimeni de vorbă, s-a apucat să scrie cum l-a consiliat politic – pro bono, susține el – pe Vlad Voiculescu. La pachet l-a băgat, să fie masa bogată, și pe Mircea Geoană din vremurile memorabile ale Mihaelei, dragostea lui.
Ca un (fost) cunoscător al modului de lucru al Crucișătorului presei și apelând la atât de draga-i deducție logică, sunt două ipoteze care ar putea explica teoretic inexplicabilul.
1. L-au apucat regretele pentru răul comis fix când fostul-i favorit stă cu bagajul la ușă
2. A picat pe interceptări și l-a băgat procurorul antivaccinist în dosar la terfeleală
Strict pentru mine, am un răspuns. Nu și vreo certitudine. Pentru că oamenii fără îndoieli sunt imbatabili”.

sursă: https://flux24.ro/ctp-consilierul-lui-vlad-voiculescu-a-picat-pe-interceptari/


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background