Popa: Scandalul Cîțu-vaccinuri are utilitatea subminării potențialului nociv al USR

Postat de pe 28 noiembrie 2023

Popa: Scandalul Cîțu-vaccinuri are utilitatea subminării potențialului nociv al USR. Trebuie să fie arestări urgente în cazul furtului unui miliard de euro!

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Aurelian Popa a analizat care sunt responsabilii scandalului vaccinurilor de 1 miliard de euro, de la politicieni la complici și propagandiști, dar și cum ar trebui judecat cazul de către justiție și de către opinia publică, astfel încât societatea românească să poată profita.

În pandemie, presa și societatea civilă au fost la pământ, motiv pentru care s-a reușit marele tun de 1 miliard de euro din afacerile cu vaccinuri. Ioana Mihăilă a anunțat ieri că se retrage din toate funcțiile deținute în REPER. Vlad Voiculescu a fost oprit pe stradă de cetățeni și a fost întrebat câtă șpagă a luat în pandemie. Răspunsul USR-istului a șocat prin faptul că nu a negat șpaga. Florin Cîțu a cerut să-și vadă dosarul, declarând că dacă ar fi deținut o funcție de conducere în PNL, și-ar fi dat și el demisia, însă fiind actualmente senator, nu va demisiona. Pe surse s-a aflat și că Vlad Voiculescu ar fi dispus să dezvăluie toate informațiile pe care le deține despre subiectul achizițiilor frauduloase din pandemie. Aurelian Popa a mers mai departe și a subliniat faptul că lui Dan Barna, vicepremier în pandemie, i-au fost închise toate dosarele de corupție, deși avea în subordine Ministerul Sănătății și știa toate detaliile contractului achiziției de vaccinuri.

Astăzi, aceleași persoane din presă sau din lumea mondenă care făceau propagandă pro-vaccinare s-au transformat în lupi moraliști care condamnă ororile din pandemie, uitând cum în 2019-2021 s-au îmbuibat din sponsorizările primite pentru a îndemna la vaccinare și nu și-au cerut  scuze nici măcar o dată pentru greșelile lor. Aceștia sunt cei care au făcut PR pentru furtul miliardului de euro din pandemie. În comunicările publice se susținea că vaccinul este eficient și sigur, pe când în documentele secrete care fundamentau comenzile suplimentare de doze de vaccin se recunoștea posibilitatea apariției unor efecte adverse și, în baza acestui fapt, se achiziționa o anumită marcă. Ordonanța din iunie-iulie 2020 aloca 50 de milioane de euro (dintre care s-au plătit doar 40 de milioane) pentru mass-media, vedete și influenceri, misiunea lor fiind să promoveze restricțiile impuse de guvern ca fiind eficiente și benefice.

„Acești influenceri au o vină, dacă nu juridică, măcar morală, în fața publicului din România, pentru că, fără a aștepta validarea științifică (pe prospect scria că vaccinul este în fază clinică și că studiile se vor definitiva în decembrie 2023), au declarat că vaccinul este eficient și sigur. Aceiași influenceri care au stat pe sub plăpumioară în 2020, ies și-și pun laurii victoriei pe cap acum prin studiourile de televiziune mainstream… Oamenilor ăstora ar trebui să le crape obrazul de rușine! Nu se va echilibra presa până când acești propagandiști nu-și cer scuze pentru că s-au antepronunțat”, a punctat Aurelian Popa.

„Indiferent de rezultatul anchetei și de rezultatul acțiunii în justiție, simplul fapt că USR a spus că acum există Stat Paralel și că nu mai e valabilă sintagma ‘fără penali în funcții publice’ a anulat toată campania lor electorală și toată platforma lor anticorupție folosită până acum. Locul lui Cîțu este la USR; el a bifat tot ce înseamnă progresism și transumanism în pandemie, era cel mai mare adept al green pass-ului, iar cei care se opuneau erau numiți ’teroriști’ de la pupitrul executivului României. Dacă procurorii decid că e ok în România să faci o risipă de un miliard de euro și să fii cercetat în libertate, aceasta este o invitație pentru următoarele slugi ale bruxellocrației să fure, să facă risipă, să facă abuz în serviciu și în viitor”, a concluzionat Aurelian Popa

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background