Spânu: Implementarea comasărilor indică clar că democrația nu mai e funcțională în România!

Postat de pe 15 februarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Ion Spânu a analizat mascarada comasărilor și interesele de putere ale lui Iohannis.

Sub pretextul comasării alegerilor, atât PSD, cât și PNL, demonstrează că-și bat joc de opinia publică pe față și arată în mod clar că democrația nu mai este funcțională în România. Cetățenii știu prea bine că de fapt miza politicienilor care pun la cale astfel de strategii este de fapt tocmai bătălia dintre ei pentru a obține fotoliul de președinte al României. Guvernanții ar vrea să împiedice AUR-ul din a obține un procent mai mare decât cel pe care l-ar obține în mod normal. Obrăznicia partidelor și politrucilor de astăzi este încurajată de lașitatea majorității jurnaliștilor, dar și de frica și supunerea poporului român.

Prin comasarea alegerilor se pregătește și o mare fraudă, pentru că vor fi împărțite buletine de vot cetățenilor care ar veni să voteze doar pentru europarlamentare, de exemplu, și n-ar avea dreptul să voteze și pentru locale. Marcel Ciolacu, speriat că ar putea să piardă oportunitatea de a deveni președinte, nu-și dă seama că este un vector care trage PSD-ul în jos. Politicienii de la vârful puterii vor să comaseze alegerile tocmai pentru a-și asigura anumite avantaje în fața opoziției, ceea ce se opune total valorilor democratice. Totul a fost transformat în scopul meschin de a obține puterea cu orice preț.

În contextul disputei dintre PSD și PNL, Iohannis are oportunitatea să iasă în față și să-și impună propriul plan, acela de a o susține pe Kovesi la prezidențiale, iar Ciolacu va intra în acest joc. Candidata Kovesi, susținută de PNL, USR și PSD, ar fi singura șansă ca Factorul Extern să-i învingă pe suveraniști.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background