UNTOLD Dubai scoate la iveală influencerii de tip “scursură”, ce apar ca protejații statului român

Postat de pe 15 februarie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de joi, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Liviu Alexa a vorbit despre UNTOLD Dubai, ce debutează azi în condiții de scandal, dezvăluind cine sunt promotorii evenimentului și care sunt subteranele acestuia.

Festivalul UNTOLD Dubai, care începe de astăzi, este un fiasco total, internauții plângându-se că nu a fost afișată lista de artiști ce urmează să urce pe scenă și nici alte detalii importante despre spectacol în sine. În urma anchetei lui Liviu Alexa, conducerea postului Pro TV a blocat participarea vedetelor trustului la acest eveniment. Cu toate acestea, a fost confirmată prezența la festival a lui Codin Maticiuc, Nicole Cherry, Cabral Ibacka, Cătălin Botezatu, a Amaliei Năstase și a altor influenceri și pseudo-vedete. Procurorul care a preluat cazul pedofilului Bogdan Buta nu a luat încă nicio măsură și amână la nesfârșit rezolvarea dosarului.

Pe lângă pedofilia demonstrată a lui Buta, este bine cunoscut faptul că festivalul UNTOLD este scena unor grave acte de drogangeală și de trafic de droguri. Liviu Alexa a dezvăluit cazul unui polițist clujean de la filaj, ce avea sarcini operative în cadrul festivalului și care a fost prins consumând și încercând să traficheze droguri, iar dosarul său trenează. Bogdan Buta în continuare este lăsat să-și vadă de business-urile lui în liniște și pace și nu este chemat la audieri. Mai mult decât atât, polițiștii corupți prinși sunt protejați. Pseudo-vedetele de la UNTOLD Dubai sunt folosite pentru a multiplica comportamentul LGBT, drogangeala, vulgaritatea. „Însuși statul român este complice la aburcarea acestor non-valori în fruntea treburilor!”, a evidențiat Cozmin Gușă.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background