Spânu: Ciolacu a fost deștept invitându-l pe Orban la prânzul privat!

Postat de pe 20 iulie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de joi, prezentată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM,  jurnalistul Ion Spânu a vorbit despre semnificația vizitei lui Viktor Orban în România și a prânzului informal cu Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu a fost cel care l-a invitat pe Viktor Orban, omologul său ungar, la un prânz privat, chiar înainte de vizita acestuia la Băile Tușnad. Jurnalistul Ion Spânu a interpretat acest gest inspirat al primului ministru român drept o modalitate de a dezamorsa eventuala furie a românilor, care i-ar fi atras atenția de îndată ce l-ar fi văzut pe Viktor Orban venit în România pentru „a-și răspândi propaganda”.

Premierul ungar Viktor Orban a și publicat o poză pe rețelele de socializare în care este imortalizat alături de Marcel Ciolacu, în descrierea fotografiei punând un mesaj inedit: „Întâlnire cu premierul României, Marcel Ciolacu. Acesta este începutul unei frumoase prietenii”.

Ion Spânu a lăudat decizia înțeleaptă a ambilor lideri, explicând că, pe de-o parte, Marcel Ciolacu a evitat cu brio criticile acide ale românilor care ar fi sărit pe el imediat ce ar fi auzit că premierul ungar a pășit pe teritoriul țării, iar pe de altă parte Viktor Orban a diminuat puțin din impactul discursului pe care îl va susține la Tușnad.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background