Simptomele variantei Delta a virusului SARS-CoV-2

Postat de pe 16 iunie 2021

Un studiu condus de profesorul Tim Spector, arată că persoanele tinere sunt mai afectate de  infecția cu varianta Delta a virusului SARS-CoV-2.

Cercetătorii susțin că cele mai comune simptome ale virusului SARS-CoV-2, varianta Delta din Marea Britanie sunt: durerile de cap, durerile în gât și  secrețiile nazale. Profesorul Tim Spector, care este conducătorul studiului  Zoe Covid Symptom, spune că o infecție cu varianta Delta a virusului SARS-CoV-2 se simte „ca o răceală ceva mai agresivă”, acest simptom fiind întâlnit mai des la persoanele tinere. 

Profesorul mai spune că pot exista și cazuri cu persoane asimptomatice, dar care pot fi contagioase și cu un risc major de infecție pentru alte persoane. Echipa de cercetători ai studiului Zoe Covid Symptom au analizat simptomele, și au descoperit că nu mai sunt cele pe care le știau. 

Febra rămâne un simptom comun celor două tipuri de coronavirus, iar pierderea mirosului și a gustului sunt prezente în continuare în topul celor 10 simptome pe care le prezintă persoanele infectate cu SARS-CoV-2.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background